• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

kamols

Lietotājs+
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kamols

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Deivids_Rocans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Wolferine 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Aizbraucu uz vla un sāka dmot ! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/99yjkch8 (Screenshots vai Video) Mans draugs palūdza ielikt viņa vietā !
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Benjamin_Wookie 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kruos_Vendetta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Beidzot ieslēdza telefonu Kruos pazvanīju Viņš man bija parādā1 m par to gif forumā ko uzstaisiju bet viņš sakot ka tas nav viņš istais kruos un neatdod un sakot ka viņš to acc pirka pa 10 eiro kaut nedrīkst pirkt acc un + mix par to jābano ,jo acc nedrīkst pirkt vai mainīt . 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : ​https://failiem.lv/u/a72dd28e (Screenshots vai Video)
  3. Bija viens cilvēks kā tev nedalec ? Un skrīnšotā varēja skaidri redzēt ka tu šauj nevis cits.
  4. Ko tu murgo kādi trīs cilvēki neviena tur nebija ? Viens vēl prasīja aizvest līdz stacijai un viss un nekādu 3 cilvēku nebija ! Beidz stāstīt pasaciņas !
  5. Kāds Ghetto tu akls vai kā paskaties kārtīgāk var skaidri redzēt !
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Benjamin_Wookie 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristians_Sics 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Biju hooda vnk ienāca un nošāva ! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/nrvjnss4 (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...