• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

NameOfUser

Lietotājs
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About NameOfUser

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Magnum_Heal

NameOfUser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. Kas i? Pa logu neddrīkst izlīzt? Pats brauc un triecies mūsos, vēl ic insult uztaisi un tagad lielais sūdzētājs. [Edit] Šeit pirādījumi, ka viņš ietriecas manā mašīnā, manā joslā, uzlamā un aizbrauc: https://failiem.lv/u/k2r76s2v#_ Šeit pierādījumi, ka viņš ar čomu randomā mani novās, pēctam, kad draudzene apstājās prasīt par tūningu: https://failiem.lv/u/phx2aavt#/ Es viņu izsekoju, jo gribēju vēl sūdzības savākt, bet šis tik triecās visu laiku. [Edit] Un tavā bildē pats vēlreiz insultu uztaisi.
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Magnum_Heal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ralph_Mendez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu patruļā ar mehu vāģi un šis man sāk dauzīt auto. Labi, man jau vienalga, gribēja lai noķeru viņu. Tad aizbraucu remontēt kādam citam auto un šis mani nošauj. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa vaina. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/qg7szjwx
  3. Ļoti labi. Michael un Jon_K jau izbauda banu. Varbűt pat iemācīsies spēlēt un nejās citiem.
  4. Aizej atpūties no samp.lv nevis tu te apdirs kad kādam ir multi ACC
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Magnum_Heal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jon_Klon, Michael_Shady 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es braucu ar vilcienu... Pēkšņi ieraugu čatā kad viņi man uzmet 4 zvaigznes un liek apstāties. Es apstājos, Michael izkāpj no auto un nošauj mani un mani automātiski pārmet uz sapd cietumu. Chaļiem normāls PG, CS, DM, 2 Low rp MENTI. Tādiem jau ban vajag 4. Kā vainas dēļ tas notika : Pff viņu abu, es neko nedariju, tikai braucu ar vilcienu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=rv88xza0lsrhara40fcw.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=frei1ygur3rmq5mtfm6n.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=n3hddkx6bdjpf8e5p2ag.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=32uqqstldq7v8gxwh8u7.png (Screenshots vai Video) Topiku izstrādāja: -RiffaMndz. Ar cieņu, SAMP.LV komanda.
×
×
  • Create New...