• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Labakais draugs

Lietotājs+
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About Labakais draugs

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Salvador_Rhodes

Contact Methods

  • Discord
    adasd

Labakais draugs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. Labdien,Te Bušmens ... Manuprāt ļoti kruti ,es arī tā darītu,visus jašauj nost kuri ir noobi ,bobs šāvā noobus tapēc es domāju ,ka šeit viss ok .... Varēt jau man uzmest perm suspend par velvienu multi ,bet nu pox Jā,bet pēc manām domām viss serveris ir liels noobs ,tapēc šaujam visus nost Bob malacis ,turpini šaut noobus ... Scofild, beidz tak beidzot citus nodot DELETED ,ERROR 420 ,WTF KO DARĪT? P.S Darīt hax ir labi .
  2. Rico, teica, lai ierakstu! Reāli, Martin Howard pasauc savu draugu Andri un sāk mūs pa vienam triekt nost un kikot arā no servera! Pluss, man bija ļoti liels pings, video var redzēt, kad slīdu par zemi un animācijas lago! Kā arī, manuprāt, Martin Howard derētu kāds sods, jo viņš sauc palīgā čīterus, tikai lai uzvarētu zonas iegūšanu!
  3. obā, nemaz nezināju, ka FUGGA iet, laikam būs biežāk jāapmeklē serveris. ) Normāli, ka moderators izmanto hax, ahūns
  4. Nja iesledzis pulsinator, negribu ticet, ka ta notiek ja lago... lol 365 buus. nuub :DDDDDDDD
  5. Ko? Kāds sakars? Netīšām iekāpu un uzspiedu H... SŪDZĪBA APLAMA - TC.
  6. nav tur haki - tīri lagi! +nav uzrādīts pings. TC - BANS NEPATIESS ATVAINOJOS PAR DP, LAGU DĒĻ IELIKĀS DIVREIZ!!
  7. ble kur tur var redzēt, kad tas es es? nevar, jo tas neesmu es, jo es uzreiz izgāju off. Vēlies man piesiet kaut kādas lietas par hakiem, ja godīgi, tad es nezinu vispār kā viņus ielikt! Neesmu vispār interesējies par hakiem, jo nevēlos dabūt banu uz visu mūžu!
  8. Jā, to es izdariju - nodmejou, bet neesmu lidojis, es izgāju uzreiz off!
  9. Ko paraudi? Patiešām autists esi? Iemācies normāli pierādījumus ielikt, būtu parādījis pingu, tad arī būtu redzējis, ka bija lagi!
  10. BLE TAS IR NORMALI, KA 10 JŪLIJĀ IELIKTA SŪDZĪBI NAV VĒL IZSKATĪTA? SERVERI IR KADI 20 ADMINI, TAD PIENEMIET VĒL, JA NESPEJAT DARIT SAVU DARBU? PATIEŠĀM VISI KAUT KADI CERMANI
  11. vai ne, vins velas mani apmelot, vienkarsi kads sakars, bet es savu, jo vins man saka pirmais savt!
  12. Jocīgs esi? Nav tur nekādi haki. Filmējot kādi 5fps, pluss man arī baigi lagoja, jo lejupielādēju gta v. nav parādīts pings, vecīt, tpc sūdzībi aplama! Tas tālāk nemaz neesmu es, normāli apmelot vēlies...
×
×
  • Create New...