• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Filipiņš

Lietotājs
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Filipiņš

Contact Methods

  • Discord
    davis.sipkevics

Profile Information

  • InGame
    Filip_Gonzalez

Filipiņš's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Filip_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jammy_Snappy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad es viņu nolaupiju un ar rp viņu sasēju un aizslēdzu durvis , un tad pēkšņi viņš izkarājās pa logu 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņā stūlbības 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/c4yrki (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Filip Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Raivo Hill 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nav mans ss , bet jail bug 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņš vnk atvēra durvis lkm 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/c4yjej (Screenshots vai Video)
  3. Bet tas jau nebiju es tur ss var redzet ka jūs ar Morelli strīdaties!
  4. Tas bija kaut kāds cits pacans bet kā fakts! Tas anv norm ka tu cita vecākus sauc par low!
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Filip_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daumant_Cheastwood 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karōc Family abuse 4. Kā vainas dēļ tas notika : Laikam tur viņi strīdējās 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/c3ev1k (Screenshots vai Video
  6. āda tagad tam atšķirība esmu jau nosēdējs jail! Varat TC
  7. Bet es vel nemaz neizšāvu kad viņa mani ielika par QS!
  8. Jā es netīšām paņēmu steku bet zreeiz jaliek jail?
  9. Es pirms arī noerpoju lol! Un kur tev ir pierādijumi? Es vel speciāli ss!
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Filip Gonzalez 2. Administrātora niks spēlē : Jesica Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/c2gdwv 4. Apraksts par situāciju : Es noerpoju ka izvelku no maksts deagl bet mani ielika jail par QS logic? Ir pat peirādijumi!
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Filip_Gonzalez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Uvis_Bertrups 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Šava man , apšāva mašīnu un pēc tam nogalināja mani stacijā. ((CS,DM,QS,PG,NonRp)) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Auto avārijas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/jhy5j8eq (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...