• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Wolf

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About -Wolf

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Nothing special about me.
  • InGame
    Johny_Torres

Contact Methods

  • Discord
    rudis.rumjancevs1

-Wolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-16

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Johny_Torres 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Gludais 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Maksāju sodu , jo dabuju 2 brīdinājum punktus. Tad viņš rakstija to komandu , bet bez rp blociņu ņēma. Vienkārši samaksāju sodu , nebija viņam rp. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mike_Gludais 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/cdlh17 (Screenshots vai Video)
  2. Gandrīz visi policisti LowErperi kad ietreicais aizbrauc prom bez RP nesūdzos par NonRP.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Torres 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vnk skatijoš čatā un viens taisa OOC ins. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Roberts_Ivanovs 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prnt.sc/ccko8b (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Johny_Torres 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arturs_Vitols 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Hax nav ko citu teikt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Artura Vitola 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :, https://s10.postimg.org/ek5bbmoo9/sa_mp_040.png , https://s13.postimg.org/67tha0drb/sa_mp_037.png , https://s22.postimg.org/rmt12dmgx/sa_mp_041.png , https://s3.postimg.org/4i9r23uhf/sa_mp_036.png (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Johny_Torres 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tony_Taylor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mierīgi stāvēju stacijā , tad pēkšņi viens no viņa draugiem iešāva pateicu kad viņam MassDM , pēc tam izkapa šis cilvēks un sašāva mašīnu tā kad nevareja pabraukt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Tony_Taylor 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/c83dgs (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Johny_Torres 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Moretti 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Uzspavnojas masina bez kravas. Tad viņš iekāpa un parādijās koki. (Visual bug - Hax) 4. Kā vainas dēļ tas notika : John_Moretti 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/c6sbzy (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Johny_Torres 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edzus_Walkers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pārdeva licenzi , bet pectam piedāvāja repair , kaut gan viņš strādā CSDD. (Hax) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Edzus_Walkers. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prnt.sc/c6rp2d
×
×
  • Create New...