• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-=Cyber=-

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About -=Cyber=-

Contact Methods

  • Discord
    renariks

Profile Information

  • InGame
    Joe Adonis

Recent Profile Visitors

329 profile views

-=Cyber=-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Labi, es neizmantoju RP, mana kļūda, aizmirsu noerpot. Pats uztaisiji ss un izgāji off. Tapēc šajā situācijā tu arī esi pie vainas. Un to var pierādīt es un mans kolēģis (kas bija attēlā) kad izgāji off.
  2. Labi, es tur mixoju bet ir skaidri redzams kad Armands mani sit ja vajag varu parādīt citu ss kur nav redzama sieviete, tikai kad tu mani sit. Tad ko tu teiksi par šo ss ? https://failiem.lv/u/rndmjku2#_ https://failiem.lv/u/z9c6e8wp#_
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe_Adonis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Armand Marco 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad es sēdēju un mierīgi laboju sludinājumus. Un pēkšņi bez RP bez nekā, sāka sist mašīnu. Es izkāpu ārā, un viņš sāka sist pa mani. Es viņu jau brīdināju kad filmēju, bet viņš ignorēja. SS redzēsiet kad sieviete viņu arī sita lai palīdzētu man. Es ceru kad viņu nedabūs Jailu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/kzzr66kx
  4. Atvainojos kad rakstu nepareizajā sadaļā, šādai tēmai sadaļu nav. Tādat man ir nozakts profils jeb nomainīta parole. Kad pāedējo reizi mainiju paroli uztaisiju ss lai acerētos savu paroli (ss atsūtīšu privāti) Gribētu pajautāt kādā veidā es varētu nomainīt paroli spēlē. Atradu es vietu kur nomainīt bet ēpasts ir mainīts !
  5. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe Adonis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jimmy Williams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mani atlaiž no darba bez iemesla. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/jk65wfhc#/
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe Adonis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo Song 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš ar fūri sāk mani braukt nost. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/fvv74qqu#/ (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe Adonis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James Sultan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad, nolamā mani 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/ry5kmnnq#/ (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe Adonis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mails Clain 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ieejiet tiešajā ēterā un sāk rakstīt lamuvārdus U.T.T 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/z5n9ddzg#/ (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...