• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dzeervene

Lietotājs
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Dzeervene

Contact Methods

  • Discord
    dzervene3000

Profile Information

  • InGame
    Dzeervene

Dzeervene's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Varbūt viņam kredītkartē bija ielikta, un takā jums serverī nav tāda opcija viņam nācās to roleplayot?
  2. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Dzērven 2. Administrātora niks spēlē :^ 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/85667-s%C5%ABdz%C4%ABba-dereck-dominante/ 4. Apraksts par situāciju :Vakar uztaisīju sūdzību par dereku, Tonijs aiztaisa ciet ''Par jailu nav vajadzīgi pierādījumi. TC." Kāds sakars? Man ir pierādijumi kur viņš mani ieliek cietumā par to ka es sāku dirsties meksikānim..? Ļoti rasistiski no dereka puses, sanāk strīdēties ar meksikāni ir cs, jo viņš izvilks stroķi un tevi sašaus. Un pietam fakin stacijā. Dereks pats to apstiprina sakot "Nē nu tas jau normāli dirst ne pa tēmu diviem meksikāņiem kuri tevi ielenkuši un kuriem ir vienādas krāsas drēbes ,tas tak saprotams, ka ir saistīti ar kādu grupējumu, un vispār kā tiki tur augšā ? Būs 2 dienu bans par servera bugu izmantošanu ." +vēl samelo pa skaitu, "Īelenkuši", bet tas nav svarīgi. Būtu labs freeroam serveris ja nebūtu cancerous admini kuri piesedz viens otru, un liek džeilā par huiņu. Runa iet pa dažiem indivīdiem.)
  3. LOLOLOLOOLOLO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tu mani slapoji tur augšā...Un kā šis "bugs" man palīdzēja? Ielenkuši? Es pie viņa pieskrēju un sāku dirsties, jo šis uz mani blenza. Tev nav nemazākās nojausmas par rp, jā? Ja šī ir šā servera adminu attieksme pret spēlētājiem, tad jūs mani vairāk šeit neredzēsiet.
  4. 1. Tavs niks spēlē : Alfrēds Dzērven 2. Administrātora niks spēlē : ^ 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=14zy254o5vwfrwqwomz.png 4. Apraksts par situāciju : sāku dirsties ar meksikāņi, jo mans čarakters ir ļoti kašķīgs, un pēkšņi šis čalītis iemet mani cietumā par cs? Iesaku iedot wp un mājasdarbu izlasīt rp pamācības šis ir viens no iemesliem kapēc es negribu spēlēt šajā serverī, ja tu kādu nošāuj tas automātiski ir dm, kaut arī admini nebija klāt un neko neskatijās. btw kāds lūdzu iemet viņa admina pieteikumu, gribu redzēt kurš gudrinieks viņu pieņēma.
×
×
  • Create New...