• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

rihards1234567

Lietotājs
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About rihards1234567

Profile Information

  • InGame
    Jason_Capone

rihards1234567's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē :Jason_Capone 2. Administrātora niks spēlē :Jame_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu :z http://prnt.sc/c4rboi 4. Apraksts par situāciju :es vienreiz iešāvu šautuvē vienam calim un tad mani iemeta jail uz 2h un tas vispar ir pa daudz un es viņam prasīju soda maiņu un viņš teica kad nebūs
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jason_Capone 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :es izsaucu taksi un pēkšņi viņš sāk dzīties mums pakaļ tad viņš uztaisa NONRP cuff pēctam viņš man uzliek zvaigznītes par ķipa agresīvu braukšanu kautvai es nemaz nebiju pie stūres tad viņš sāk MIXOT un taisīt MG tad viņš uztaisa QS un sāk šaut par mašīnu. Un vispārviņam vajag uzlikt banu un viņš vismaz vel 5 reizes ir taisijis riktīgu NONRP bet tas man nav uzfilmēts 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) NEIGNORĒJIET VIŅA SŪDZĪBAS, KAS VIŅŠ KAUTKĀDS DIEVS?
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jason_Capone 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :es pateicu kad man ir par viņa DM sūdzība un vins sāka mixot 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prnt.sc/c1fcjd (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jason_Capone 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika :nekadas, es vienkārši skrēju no mājām uz staciju un pēkšņi viņš man sāka sekot QS nav nofilmets bet bija ari QS 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jason_Capone 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : es stāvēju un viņš sāka šaut par mani 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nekādas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/bzhfmp (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...