• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Džeis

Lietotājs
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Džeis

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Yay get tu di chapu
  • InGame
    Jay_Adamson

Contact Methods

  • Discord
    Yay get tu di chapu

Džeis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Reputation

  1. nu woow super, es bēgu no tevim ar infu un tu mani neparko cuff
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Elliot_Wolf 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nonrp Cuff 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prntscr.com/c8f2ol (Screenshots vai Video)
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : JailDM 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/9tmcdeyf#_ (Screenshots vai Video)
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_ADamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Makarovs_Zalitis un Reinis_Kolja 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es bēgu no mentiem, man uzlika zvaigzni, es gribēju padoties un mani nosava. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/t0nevnqyc1k2gvalsrc6.png (Screenshots vai Video)
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jay_ADamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Renars_Tomsons 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :CS 4. Kā vainas dēļ tas notika :protams kad viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://www.youtube.com/watch?v=UtmV7QKLbug (Screenshots vai Video)
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : SAntino_Ross 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM,CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : nu prtams kad viņa! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=eQyhFwvvp4Y (Screenshots vai Video)
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Oto_Kalnins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : jailDM 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/h7cfbb5t#_ (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...