• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Romčiks`

OldSchool
  • Posts

    305
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Romčiks`

  1. Akd, tagad sāksi piekasīties par kautkādiem suuu, nepatik sudziba ludzu dzes ara, tu tak esi moderātors, atbildigs par šo visu ...
  2. Vecīt, noteikumi attiecas uz visiem, nevis tikai uz mums, tur ir pila dirsa ar lieciniekiem, ka tu tur kadas 5 min staveji ar savu deagle un temeji uz n times darbinieku ..
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Romeo_Dreeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Scofield 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : video redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/xjunjhe8#_ (Screenshots vai Video)
  4. https://failiem.lv/u/4dkphxaz#_ - Biku lena aizdedze ne ? :D. Visi man pārmet kad es uzrakstu traumas nav gūtas ir low rp bet nja .
    1. Niko_Verlinki
    2. Romčiks`

      Romčiks`

      Aizver pati savu rijamo caurumu

    3. -Edijs
    1. Show previous comments  3 more
    2. Dereck's
    3. Romčiks`

      Romčiks`

      Nevajag taču bēdāties ;c

       

    4. -Nico Hennessyz

      -Nico Hennessyz

      nevajag bēdāties , tas jau tikai acc off, labāk pakārties nekā bēdāties :)

  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Romeo_Dreeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cheezy_Hill 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : video redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/ps43yya6#_ (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Romeo_Dreeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Stepans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/wfmmyffp#_ (Screenshots vai Video)
  7. Vecit, tas bija netišam, tu uzreiz mani par idiotu nosauci, tapēc tevi nošāvu, man tas bija IC iemesls, nepieļaušu ka kāds nomelno. Pats vainigs, nav ko glupi runat.
  8. Nu man bija IC iemesls tevi nošaut. Nevajadzeja jau uzreiz Insultu taisit.
  9. Vispar tu pa manu joslu brauci, es uzbraucu netišam virsu, tu nokriti bez rp wnk uzdirsi man Ic Idiots, es izkapu ar rp novācu tevi .
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Romeo_Dreeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Valdis_Garans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Screen redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/qni69mlb8xll0xmh6oz.png (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Romeo_Dreeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edvards_Calitis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : SS redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/p5ms55dcl00o36sons.png (Screenshots vai Video)
  12. Samierinies puika ar to ka tiksi sodīts, mož beidzot būs mācība, ka šaut publiskā vietā bez rp ir slikti
  13. Tu ar saviem 14 gadiem ļoti labi izcelies . Apsveicu tevi ar to.
  14. , , . Beidz smīdināt puika , ja velies parunāt personīgi droši vari mani aicināt skype .
  15. Ej izaudz mazais un tad runā . Pārstāj te lieki rakstīt. Viss...
  16. Labi viss, beidzam rakstīties, lai admini dod savu lemumu un bano to nūblo .
  17. Vispār tur ir rakstīts saskriesimies, nevis saskarsimies. Man būtu jāprasa tev, par ko tu domā lašpek
  18. Neviens tagad nav teicis, ka tu esi hakojis, bet vienkārši sadarbojies ar hakeriem . Es sen vairs tādus suu nelietoju un nedomaju vairs lietot .
  19. Nesmīdini lašpek . Ej labāk gulēt, bērnu laiks beidzies. Gan vēl saskriesimies IG
  20. mhm, vienā dienā ja nemaldos tu arī ar vienu hakeri braukaji un šaudijies. Bet nu lai jau paliek .
  21. Ja tu esi Dundee, tad nekur es neesmu uzrakstijis ka tu lieto hakus, vienkārši tu sadarbojies ar to hakeri .
  22. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Romeo_Dreeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Enriko_Henessy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video redzams. Lai jau pasēž reiz bērns 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/mz8wm5rb#_ (Screenshots vai Video)
  23. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Romeo_Dreeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jonnys_hudini 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/mqcgv9k2 - šajā video karoč redzams kā Ricky_Dundee sadarbojas ar to hakeri, protams man nesanāc nofilmēt, kā viņi abi braukā un hakeris šauj visus nost. Bet veikur ir video kur viņš parāda kā mak izmantot hakus - https://failiem.lv/u/cv4pvk9r#/
×
×
  • Create New...