• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

TheKriss

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About TheKriss

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Hazy_Vegas

Contact Methods

  • Discord
    Baigi vaig?

Recent Profile Visitors

235 profile views

TheKriss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Hazy_Vegas 2. Woozy_Black 3. Čalis spamo vai vajag aizvilkt mašīnu, tā noscamojot naudu. Piedāvā katru reizi par 10 tūkstošiem. 4. Viņš jau vakar sēdēja par to. Laikam nesaprata. 5.
  2. 1. Kaut kā nesaprotu, kāpēc tad mani bija jāinvito RM ar nonrp inv. (žēl ka nav video) 2. Man ir 3 video, kur es viņam prasu kāpēc viņš šāva, viņš klusē. 3. Pats kad bija DM, tad Michael_Shady sauca par keju. 4. Ja 2 Riffa čaļi (es un viens cits) iegājām burger shot, tad protams, ka tikai mani ielika cietumā par CS, iemesls: ierocis ēdnīcā. 5. Saprotu, ka citiem traucēju, bet dēļ tā nav bezsakarā jāšauj..... 6. Ceru ka nākamreiz neizveidosies konflikts, kur pēctam šo "adminu" aizsargā citi, ar daudziem postiem utt. 7. Es vēlos lai serveris būtu RP nevis random DM utt. 8. Tomēr kā viņš tur parādījās pēctam? Vai tas ir TP vai sākumā DM tad spec. un tad parādījās? Jebkurā gadījumā iznāk ka viņš vai nu DM (kā citi saka ka nav), vai arī iznāk ka izmantoja acc savām vajadzībām.
  3. Tad pēc tavas loģikas ir jāizlabo serveris..... Mums bija 70 wep noliktavā un gribējām taisīt, bet nē rl jau bandas nebrauc pēc rūdas. Kur tad tu domā mums wep dabūt?
  4. UN VEL IELIEK PAR CS UZ STUNDU http://prntscr.com/crcnzr labākais iemesls: ierocis ēstuvē http://prntscr.com/crcp01
  5. Ja negrib lai ņem rūdu, ir jāsaka nevis jāšauj gudriniek.....
  6. http://prntscr.com/crcix7 + man liekas ka to skinu nevar kurš katrs paņemt.
  7. Tad kad iznāc no spec., tevi teleportē atpakaļ uz to pašu vietu kur sāki spec. + ja tā nav tad skaitās ka tu tp un izmanto acc savā labā.
  8. Tad tev laikam acis nav, jo video sākumā var redzēt kā šauj pa busu. Paskaties velvienu video ko tiko ieliku.
  9. Un sākumā šāvi pa busu ne? + Man ir vēlviens video no atgadījuma iepriekš
  10. 1. Hazy_Vegas 2. Andrew_Williams 3. https://youtu.be/01TNX5o_xfo un https://youtu.be/U2s4Xb_Y74A 4. Iebraucu karjerā, kāds pa mani sāk šaut. Redzu ka uz tālbraucēju piestātnes ir šāvējs. Mašīna uzsprāgst, bet es paspēju izlekt ārā. Pēc tam uzkāpju uz rūdas čupas, bet nevienu neredzu. Paiet kāds brīdis un taisni no turienes nonāk Andrew_Williams, ar tieši tādu pašu skinu. Varēja vienkārši pateikt, lai neņemu rūdu, bet nesaprotu kāpēc jāšauj. Nav pierādījumu, bet vēl pats ielika Dan_Vegas cietumā par DM, kaut vai viņš trāpija pa mašīnu un Andrew jau bija izkāpis.
  11. 1. Hazy_Vegas 2. Mack_Robinson 3. Ieeju bankā, čalis sāk šaut. 4. Viņa. 5.
  12. 1. Hazy_Vegas. 2. Maris_James un visi Ballas. 3. Braucu garām Ballas hood meklējot māju tuvāk LS Unity stacijai un random ballas sāk pa mani šaut, pēc tam arī novācot mani.... žēl ka nenofilmēju pārējo Ballas gang IG nickus. 4. Maris_James 5. https://youtu.be/SLFQOFiS1xs
  13. Pamēģini samp'ā izkāpt un vienlaicīgi šaut. Nēesi redzējis ka ir cooldown? + dirs visiem postiem virsū ka nav pierādījuma, lai veicas u.t.t.
  14. Gribētu zināt kā tad var izlīst no mašīnas un vienlaicīgi šaut. + tev ir -5 rep
  15. 1. Hazy_Vegas 2. Edbins_Neimo, Tony_Spilotro 3. Čaļi no Omegas atbrauc uz DM hood un šauj mūs nost, ar aim.(1:52) 4. Čaļi paši sāka šaut. 5. Skaņa ir no Skype (klasesbiedri runā), bet ir arī dzirdams samp skaņas. https://youtu.be/l10Ess0ThqE
×
×
  • Create New...