• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Bowers

Lietotājs
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About Bowers

  • Birthday 03/25/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Kas Te ir jaraksta ? :D

Contact Methods

  • Discord
    technick14

Bowers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē : Verners_Bowers 2. Administrātora niks spēlē : Benjamin_Van_Leeuwen 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/o8lgzuma5qdfgwo4xyp.png 4. Apraksts par situāciju : Situācija bija šāda - tikko bijām pabeiguši ieroču taisīšanu un braucām prom no fabrikas, pie vārtiem (ārpusē tieši pie žoga) bija novietots dzeltens Inferno, es būdams pie stūres attaisīju vārtus, nevarēdams izbraukt es viegli ar busa priekšgalu pastūmu vieglo auto, un pēkšņi parāda ka administrators ielicis mani cietumā, pieprasīju lai man paskaidro par ko tas bija, bet administrators nereāģēja. Bet manam biedram paskaidroja ka īstenībā nevarētu ar busu pastumt mašīnu bez traumām, ja īstenībā ar busu nevarētu pastumt vieglo auto tad tas pa tiešām būtu kaut kāds absurds, tāpēc nesaprotu kā šo situāciju vērtē kā NonRp. P.S. SAMP KeyBinder man ir un es vienmēr kad notiek sadursme visu daru ar RP, šoreiz rakstīt ka gūtas kādas traumas galīgi likās nepieciešams. P.S.S Šis ir ilg laiks priekš cietuma tāpec varētu mani ātrāk no turienes kāds izdabūt ārā. Paldies !
  2. 1. Tavs niks spēlē : Verners_Turkopolis 2. Administrātora niks spēlē : Edward_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/x25c5isr5xq5re7lo4n.png 4. Apraksts par situāciju : Brīdī pirms saņēmu sodu(13.03.16) , ~ pusstundu biju rakstījis tikai un vienīgi organizācijas čatā, un mierīgi braukājos ar organizācijas auto "Bullet"( tajā brīdī bija tā saucamā luksoforu stunda vai kā viņu sauca un es braucu skatoties sarkanās gaismas un nepārkāpjot CSN), te pēkšņi parādās ka esmu ielikts cietumā. Par ko mani tur ielika - vēl joprojām nav skaidrs. Ja vaig varu to laiku atsēdēt, bet galvenais lai serverī nebūtu tādi admini kuri soda ne par ko.
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?:Verners_Bowers 2. Administratora niks iekš serverī?:Vadims_Frenk 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo::Ieeju spele, peksni skatos, musu hoodam uzbruk ballas, nu lab, braucu uz hood aizstavet to, nosauju 1 ballas biedru, te peksni sak mani saut Lucky no Vagos, es vienkarsi nesaprassana, novaca calis mani kadas 5 reizes uzreiz kad uzspawnojos, tur dahuja RP parkapumu vinam. Admins Vadim Frenk ari tads ka jocigs, mani iemet jaila par OOC insult, bet visu redzeja, gan ka vins mani vac nost, gan ka mes runajam par to, bet Vadims prosta iemet mani jail uz 7200 sec, bet protams ar to Lucky nenotiek nekas. Ka ari screenos var redzet Lucky Mix un visu parejo Vadima klatbutne. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Nu protams ka viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?:Verners_Turkopolis 2. Administratora niks iekš serverī?:Deivid_Moore 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tikko ieliku sudzibu par deivid (Speciali ar mazo burtu) Un tagad atkal nakas likt sudzibu par vinu Links uz ieprieksejo sudzibu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/14169-sudziba-par-deivid-moore/. Iepriekseja sudziba noradiju visu ka nepamatots kick ka ari noradiju ka manu Varda mainu ir apstiprinajis pats Gedvil ( LINKS UZ VARDA MAINU : http://www.samp.lv/index.php?/topic/13372-uzvarda-maina/) Soreiz ieeju spele un atkal rakstu /main --> Jusu iestatijumi --> Nika maina [Verners_Bowers] Te peksni mani iemet Jailaa. Ludzu nekavejoties Vinam atnjemt Admina statusu, Nomainit manu niku uz Verners_Bowers, kā arī izlaist mani no Cietuma (Jail) 4. Kā vainas dēļ tas notika?Protams ka deivida vainas deļ 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Verners_Turkopolis 2. Administratora niks iekš serverī?:Deivid_Moore 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Braucu ar Masinu peksni man parada ka esmu izkikots, bet nesaprotu kada sakara ar iemeslu Varda maina, jo loti ilgu laiku gaidu kad man nomainis vardu uz Verners_Bowers. Soreiz uzrakstu /main --> jusu iestatijumi --> Nika maina un uzrakstiju Verners_Bowers. Pec manam domam vinam nebija tiesibu mani kikot, Seit ir links kur Gedvil ir apstiprinajis pieteikumu uz varda mainas pieteikumu -->http://www.samp.lv/i...-uzvarda-maina/ 4. Kā vainas dēļ tas notika?Vina neuzmanibas delj, vinam vaidzeja apskatities vispirms vai nika maina ir apstiprinata, Es tik un ta ceru ka man driz nomainis niku 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:Verners_Turkopolis 2. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Iepriekš man bija Vaditaja skils 1000/1000, pekšņi braucu no slimnicas uz majam, un nevaru ieslēgt MAX rada ka nepietiekoš vaditaja limenis. Ludzu noversiet so problemu un Iedodiet man atpakal manus 1000/1000 3. Bugs/kļūda/Cits(Vajadzīgo iezīm)? 4. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  7. Pirms 2 dienam parinstaleju, itka viss ok bij, bet sodien gan ne
  8. Tev uzmetas tikai citreiz, bet man tagad vislaik ik pec minutes
  9. Kads Vel tev vel sob? nav man nekada Sob
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?:Verners_Turkopolis 2. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:šodien ejot iekšā vislaik kad speleju kadu 1min met ara : Jus esat kikots par aizdomam par chitu lietoshanu, Server Closed Connection. Dažreiz tā ir gadijies, bet šoreiz tas notiek pārāk bieži, gribu noskaidrot vai tas ir Servera delj vai vainigs ir mans Internets. 3. Bugs/kļūda/Cits(Vajadzīgo iezīm)? 4. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:http://www.bildites.lv/images/mwobg4k51puxrlx15fvj.png
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Verners_Turkopolis 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Vincent_Heisenberg 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: No sākuma nez kāpēc izmeta mani no ārstiem, it kā par to ka es esot viņu aizvainojis, pēctam vienkārši ielika mani JAIL, it kā par BH kautvai nekas tāts nemaz nenotika. Pēc manām domam vinam nevajadzetu but adminam.
×
×
  • Create New...