• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Swageris

Lietotājs
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About Swageris

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Jay_Adamson

Contact Methods

  • Discord
    PM

Swageris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-12

Reputation

  1. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Richards_Lemon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es skatos youtube vidikus pa samp.lv, ieeju vina strīmā, un opapā Sobi! Paskatas uz sobiem vidika, un pec tam atrodat vina niku! tur bus! 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://www.youtube.com/watch?v=B_lFXY4Wp3s (Screenshots vai Video)
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ricards_Krauzers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OCC INSULT 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/e7n7rutn#_ (Screenshots vai Video)
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kevin_Vendetta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : police abuse 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/cbkasw (Screenshots vai Video)
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arturs_Salnikovs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/cbk9sf (Screenshots vai Video)
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rickie_Beer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : JailDM , MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/yyvggsmu#_ (Screenshots vai Video)
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rolands_Priedeslaipa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :JailDM 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/weneff3d#/ (Screenshots vai Video)
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :John_Moretti 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/9b8j6zhm#/ (Screenshots vai Video)
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Reiks_Main 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS,CarDM 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/qrc4ee72#_ (Screenshots vai Video)
  9. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edzus_Walkers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : JailDM 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/ghcy5x23#/ (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...