• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Morfyck

Lietotājs
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About Morfyck

  • Birthday 07/11/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Wildout wheelie boyz
    https://www.youtube.com/c/MorfyBikShe
  • InGame
    Marek Ector

Contact Methods

  • Discord
    maris0212

Morfyck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-33

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marek Ector 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Max Deazel 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Beidzās terra, čūbars piebrauc pie manis un nošauj.. VISS RPISKĀKAIS GANGS ROLEPLAY PASTĀVĒŠANAS LAIKĀ " LOS SANTOS VAGOS GEEENG " 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa smadzeņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://bildites.lv/a/2br5n9sa#esj755p3 (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marek Ector 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom Capone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : BRaucu uz banku no hooda, kāds sāka šaut. Paskatos atpakaļ un tur Toms lido pie manis un nošāva.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://bildites.lv/a/9ar877qc#wtxftxan Screenshotos var redzēt, kā viņs 1sec laikā parādījās no liela attāluma, tuvāk (Screenshots vai Video)
  3. Mazie pajoliņi negrib jailu dabūt Willmer a kāds sakars ar tevi šajā topikā ? Tevi tas vispār neskar, tāpēc nemaz nelasi un neatbildi Kāda aplama sūdzība ? Andrews VIENALGA Atradās terrā, pie dirsas vai pēdējās sekundēs vai pirmās. Pēctam vēl apliecinot ar Ez katka un abi aizbrauc prom kā profiņi
  4. Spriežot pēc jūsu rakstības, krutajiem gājieniem sāk likties ka jums ir tie under 13. Vai arī vienkārši nepabeidzāt 9 klasi latviešu valodas eksāmenu ar vienkāršām lietām... Amm Andrew. Labi 2 sūdzība tavu nick neredz, tur var nepiekasīties, kaut gan tu pats ļoti labi zini, ka tas biji tu. Andrews tāpat palīdzēja iegūt terru, sēdēja zonā un tad abi priecīgi iekāpa mašīnā, ķip best teamwork.. screenos ir redzams, ka atrodies terrā un pats zini ka nedrīkst palīdzēt.. (kā nekā līderis) Costa - Jūsu biedrs Demiro atnāca uz mūsu Gang un pastāstīja kā jums tur viss notiek, ka visi spēlējat ar WH un par Hp hax no John Core nešaubos, mēs 3 ballasnieki šaujam pa viņu, a viņam nekas nenotiek, tik skraida uz apli līdz brīdim kamēr jūs pārējie iebraucāt terrā. Un tu saki ka mēs esam Low team ?? uj nu piedod, mēs neņemam bandā visus pēc kārtas, lai tik kaut ko knapi uzvarētu kā tas pašlaik notiek Rifās. Es domāju ja jūs visi ienāktu ON, būtu kādi pāri 10 stabili.. Gribētu redzēt tavu RP pieņemšanu... /b Dm QS , pieņemts :pff:
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marek Ector 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew Williams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Notika terra VS Rifas un Andrews atbrauca palīdzēt rifām 4. Kā vainas dēļ tas notika : Riffinieks laikam saprata, ka visa viņa 20 cilvēku komanda jau guļ, tad jāsauc palīgā cits spēks.. un dēļ andrewa mēs neieguvām terru. Tagad lai riffas adod to teru, jo uzvarēja krāpjoties 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/fmb1lzjtqzond4nt5aw3.png http://www.bildites.lv/images/q3ck658s3ahu94smf9ye.png http://www.bildites.lv/images/psjfut2yam9838sydvn.png http://www.bildites.lv/images/kf3ryrfomizy6ku9h.png http://www.bildites.lv/images/ueareg6nnz4gjxjecxl2.png http://www.bildites.lv/images/mpw957528b88kptpoqdu.png VINAM LAIKS ATVADĪTIES NO GSG , neko neuzceļ, mīkstais vien ir, nenāk on lai nepadirstu terru (Screenshots vai Vide +1 more sūdzību par andrew Varbūt nepilna, jo nick neredz, bet nu viņam vienīgajam tas Leader skins iepildiju benu, piebrauc un vnk nošāva http://www.bildites.lv/images/ljb2heindztvdlvmj20.png http://www.bildites.lv/images/xlsv8zyj6frwpbvvcsnt.png
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marek Ector 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nicco Alerone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēs ar Alexu gribējam spawnā uztaisīt repu koncertu. Uzkāpām uz busa jumta, bijām jau gatavi, mūsu mašīnā iekāpa Nicco un ar (stāvošu) Drive by nošāva mani un Alexu SPAWNĀ ! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nezinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/r3knjaoyc30oxka8sbz.png http://www.bildites.lv/images/qrtam0semnwg54z86xr.png (Screenshots vai Video)
  7. Ā jā sry, vnk bija SS mapē un biju piemirsis, var TC
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marek Ector 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom Capone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Skrēju no GSG hooda uz BG, viņš brauc garām apstājās, uzdirsa un sāka šaut, centos slēpties no viņa tad notupos aiz mašīnās. IESPĒJAMS viņām ieslēdzās smadzene un speciāli uzrakstija OOC - nešauj tak, kaut gan man pat ieroči nebija.. Čalītim jau nav pienācis laiks sēdēt uz kāda 7days bana ? Dm'o bez apstājas. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa smadzeņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/oidj6tphccv5gmtvod7.png http://www.bildites.lv/images/nfxk0hs3tvqcil1zklb2.png http://www.bildites.lv/images/pec1goytq6rwxn3nb5ct.png http://www.bildites.lv/images/tebjvkbrlqgr197em2m3.png http://www.bildites.lv/images/8yrwztulsb902famk5oy.png http://www.bildites.lv/images/53m7lrk4sojdxu1tahoa.png (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marek Ector 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Karlis Tomphson un Mishka Miller 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sākās terra atbraucu, sāku karot VS Kārli un tad viņa draugs ar kuru viņš pirms tam jau stāvēja bazarēja sāka mani sist kamēr Kārlis mani šāva. Plus Kārlis viņu pat neiejailoja (jo zin draugi jau netiek soditi) 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/3gekb8i1m8oc45ym88q1.png http://www.bildites.lv/images/ahein4k6tthlg10sbj3.png http://www.bildites.lv/images/b948d97mijwxkru8qc.png (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marek Ector 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tony spilotro 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pārdevu ieroci un mani nošāva, tad viņš mani vēl slimnica nosita. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/4cvz68w77fm8xg44in.png http://www.bildites.lv/images/2k0a29c4701c315bqll.png http://www.bildites.lv/images/e6ukxr8a1rx7mui6uey8.png http://www.bildites.lv/images/1xgz30lsd6myvd0f7fyz.png (Screenshots vai Video)
  11. Jūs tikko iebraucāt hūda, sēdējat vēl mašīnā kad ripoju iekšā, neko nezināju par to ka esat tie krutie gangsteri ar ieročiem, pēctam tikai pēkšņi izkāpāt un nopiļijāt ;) Chat off, ej guli, enjoy jail Turpināšu tevi screenot katru dienu, ar taviem pārkāpumiem . Lielākais disrecpect pret jūsu gang
  12. Kā es IG varu zināt ka tas ir jūsu huuds ? Tas būtu baigas nonrp izsludināt vēl pa visām ziņām, ka tur kur stāv dzletenes mašīnas nedrīkst braukt un atrasties, jo tur dzivo gangsteri. Neizklausās diez ko labi, ne ?
×
×
  • Create New...