• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Tomilsons

Lietotājs
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Tomilsons last won the day on October 31 2016

Tomilsons had the most liked content!

About Tomilsons

  • Birthday 05/11/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Vairāku gadu pieredze ar GTA SA:MP Roleplay serveriem.
  • InGame
    Louiss_Tomilson

Contact Methods

  • Discord
    luckyrisins

Recent Profile Visitors

916 profile views

Tomilsons's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

39

Reputation

  1. 1. Apraksts par problēmu : Nepietiekoši naudas līdzekļi uz konta un nevar atcelt darbību. 3. Pierādījumi par problēmu : https://youtu.be/j5y6rzjZQRw
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss_Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kent_Sky, David_Sky 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sākumā David_Sky stāvēja man priekšā un nekur nelaida garām ar mašīnu, tad viņš bez rp ietriecās manī un pateica '' Menti *** " , tad es viņu gribēju apstādināt, bet viņš metās bēgt, no visām reizēm cik viņš ietriecās nebija rp, ka nostradā drošības jostas. (NonRp Driving) - Pectam Kent_Sky ar moci visu laiku mani sita nost no ceļa , kurā arī nebija nekādu RP pazīmju. (NonRp Driving) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  3. Tieši tā OOC , kā tu viņu varēji IC pasaukt, ja tu biji aizturēts rokudzelžos vot pasaki ? 1. Sajaucu personas sākumā, domāju,ka tas ir viens notiem kuri apšauda, jo rokās bija redzams ierocis. 2. + Video ir redzams, kā Ouwens_Sparks pamet serveri šajā notikmā.
  4. 1. Tikka izsludināta trauksme, ka Los Santos Polcijas iecirknis tiek apšaudīts, kas uzreiz dod man pilnvaru izmantot Watertank. 2. Skrienot pa Iecirkni ar Rp komandām tika izvilkts ierocis, atrodoties tankā ierocis palika rokā un tieši tādēļ nebija nepieciešams atkārtoti erpot situāciju, kad izvelku ieroci. 3. Vienīgā kļūda, kas tika pieļauta bija, kad man nenostradāja Keybind /do Nostradā drošības jostas un traumas netika gūtas. 4. Bet tas nemaina faktu, kad viņš tevi pa OOC izsauca un teica, ka tiek arestēts un tu ieradies un sāki Dmot. Ir pieejami vel daži screenshoti, kas ļoti labi apstiprina spelētāju vainas.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss_Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ouwens_Sparks un Joey_Sparks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es 3x vai pat vairāk aizturēju ar RP Ouwenu_Sparku, bet viņš tik ļoti RpAvoid, ka es viņu ar Rp turu pie rokas, viņš ir saslēgts roku dzelžos , bet nē viņš ņem un aizbēg. Tad viņš mani mēģināja CARDM. Pēctam es viņu atkal aizturēju, bet tad viņš pa OOC pasauca savu draugu, lai atbrauc un DM mani, cik sanāca tik arī nofilmēju. Vēlos, lai Ouwens_Spark saņem vismaz 1dienas banu, kā minimums, jo šis ir kārtējais pārkāpums. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Kategoriski viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Otrajā video, var redzēt pārkapumu no 2 minūtēm. {Iepriekšējie pārkāpumi}
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Steve_Hyles 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Spelētājs pārkāpa noteikumu - CS + DM. Video viss ir redzams. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Video skatīties no 1:19 -
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mareks_Brencis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Čalis man OOC mēģināja pārdot mašīnu un mēģināja mani nolaupīt ar tik zemu roleplay līmeni ( Es atrados mašīnā un viņš Rpoja, ka uzmauc man maisu galvā un tad viņš sāka pa mani šaut jo es viņam OOC atbildēju. Nu tas čali vienkārši DM, MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Rito 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sākumā mēs takā RP ar viņiem, tad mani nosita tas Gvido, kad es gulēju slimnicas gultā pectam vel pieskrēja Ryan un nosita mani atkal, tas bija Revenge Kill un Deathmatch 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/rze455q2#/
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Markuss_Resnins, Jimmy_Hernandez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņi DM'oja visus Jailā + Mixoja. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://files.fm/u/nfzzguuw#/
  10. Čali tu man atbrauci un sāki prosta sist, kā tu vispār varēji zināt, ka tas es Louiss Tomilsons ? Jo Tu MG. Un tur ir Dubultposts starpcitu,
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mack_De_Costa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : New Times nobuggoja un viņš man sāka caur /ad sūtīt kautkādus draudus, tad viņš vnk atbrauca pie manis ar NJ izvilka mani arā un sita bez apstājas. Tur bija PG, MG, nonrp un DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  12. [sūdzība] Federic_Lopez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss_Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Federic_Lopez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kareivim vārdā - Jack_Garratt braucot arā no stāvvietas notika sadursme ar vīriešiem, kuru loma bija gansgsteri, sākumā viss gāja pa Roleplay, tad Federic_Lopez sāka mixot IC ar OOC čātu. Un tad neizmantojot nevienu Roleplay komandu , izvilka ieroci un nošāva Kareivi un tad vienkārši pagriezās pret mani un nošāva arī mani. Apsūdzu Federic_Lopez par DeathMatch(DM), Non-Roleplay un Mixing. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Fedric_Lopez 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  13. [sūdzība] Tony_Ceprio Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tony Ceprio 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Aizbraucot uz izsaukuma vietu un gaidot noteiktu personu un tad pēkšņi piebrauca Tony_Ceprio, izkāpa no mašīnas un sāka pa mani šaut. Tas bija absolūts DeatMatch un netika pielietota neviena Roleplay komanda. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Daļēji manas, jo es stāvēju pie viņa bāzes ieejas, bet tas nedod tiesības pārkāpt pārējos Roleplay likums. Netika pievienotas Roleplay kommandas un nepietiekams iemesls, lai atklāti sāktu šaut. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  14. [sūdzība] Frank_Marello Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Frank_Marello 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēģinot Roleplay ar taksistu, tas nesaprotot kur braukt, atteicos no viņa piedāvāt taksistu pakalpojumiem, atstājot taksi, no motorollera nokāpa Frank_Marello un bez nekāda ROLEPLAY vai In Character iemesla nošāva mani. Absolūts DeathMach. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Frank_Marello 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  15. [sūdzība] Kristaps Birkenfelds 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Louiss Tomilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kristaps Birkenfelds 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Guļot slimnīcas palāta atjaunojot resursus, ieskrēja pārkāpējs Kristaps Birkenfelds un atklāja uguni bez nekāda Rp vai IC iemesla un sāka šaut pa visiem kuri atradās slimnīcā. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Kristaps Birkenfelds 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
×
×
  • Create New...