• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Tahon

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Tahon

Profile Information

  • InGame
    Tahon_Porkeez

Tahon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Tahon_Porkeez 2. Administrātora niks spēlē : Dylan_Colucci (ja pareizi) 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/id0jsb http://prntscr.com/id0jyf http://prntscr.com/id0k3d 4. Apraksts par situāciju : Sēžu jailā. mani norubī kāds bomzis, atspawnojos virs jail, saucu pēc palīdzības, vairākas reizes, bet tā viņs arī neatnāca. Redzams, ka bija arī aktīvs, tāpēc uzskatu, ka tā bija administrātora nolaidība. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Kkad Ričijs nobanoja mani par hax, bet es ieliku appeal, kura netika ielikti pierādijumi, Džims TC un piešķir unbanu. Bet unbana nav, ejot serverī tāpat ir bans. 3. Pierādījumi par problēmu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/103453-bans-richard-blumenthal/&do=findComment&comment=822112 https://failiem.lv/u/pxr5z4h3 Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  3. Kāds laiks jau pagājis, nezinu vai var, bet.. Paceļu!
  4. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tahon Porkeez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rocky_Sergejev, Spancer_Quartelly 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HPH 4. Kā vainas dēļ tas notika : Es vainīgs ka viņi ta māk, bet es ne. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) - https://failiem.lv/u/qtx5fhj7#/ *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  5. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tahon_Porkeez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Agris_Vanags 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tak NONRP Omega, tā notiek, ja iedod līderi 15 gadīgajiem, kas no rp sajēdz tik daudz, cik es no ātomzinātnes, respektīvi, neko. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Es vainīgs, ka amni nonrp Cuff uzmet 6 zvaigznes un meiģina nogalināt :D. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) - http://prnt.sc/f5x79v http://prntscr.com/f5x9tp Cik iespējams sapratāt, ir arī video, bet nu 1,44 GB baigi ilgi liekas failos, tapec neieliku :D P.s Omegai jau nav pirmā reize kad šita uzvedas. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  6. Kamēr lasi zajavu, paklausies mūziku: https://www.youtube.com/watch?v=UpITfSOrgwk [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Tahon_Porkeez 2. Administrātora niks spēlē : Frank_Matthews 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/q79e54q7#/ Šite es sevi ataisnoju, parādiet kur raksīts savādāk. http://prntscr.com/exjnjf 4. Apraksts par situāciju : Tak mazais zaļais, pelna respektu, bet pārcentās. Pieņemu, ka Liams, dēļ kura mani ielika cietumā, kurš mani vairākkārt pirmstam nošāva, kā arī skaistais Family abuse un viss pārējais kas no 15 gadīga vārguļa var spiesties laukā, ir ielīdis dupsī. P.s Kamēr izskatīsiet, būšu Jailu atsēdējis, tapēc neesiet skarbi un parādiet tikai ar pirkstu. :) Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Tahon_Porkeez 2. Administrātora niks spēlē : Richard_Blumenthal 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://failiem.lv/u/wqneqtys 4. Apraksts par situāciju : Tak tas bija kā admina uzdirsiens playerim. Vienā reportā to nevar ielikt, un ja nenākat tp kad sauc, lai nedaudz par to aprunātos grūti visu vienā reportā salikt. Tēma: Tomsons iemet ķurmī par DM, ar rīsonu CS DM , jautaju lai atnāk tp un pasaka kur man CS bija. IC rīzons bija, rp nebija, DM pierādās. CS ? Uz ceļa, ārpus publiskas vietas ? Zinu RolePlay noteikumus, terminus, kā arī protu erport, bet šitie te admini, kas dominē iekš SAMP.LV gan no tā nekā nejēdz (izņemot Raitu, Džokeli). PIeņemu Blūm, ka tu esi biškīt pārķeris, man pret tevi nekā nav, bet ar Tomsonu gribētu aprunāties, ar tiešiem un konkrētiem vāŗdiem, iekš saliktiem, paplašinātiem teikumiem. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds. P.s. Iesaku - pārlabojiet ,pietieikumu sadaļā, minimālais vecums ~17 Savādāk, pokemoni šito serveri noēdīs ! Haxeris - Me Gusta, Nonerperis - El diablo !
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tahon Porkeez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe Snake 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tak lowiks po žižņ. DM CS QS(bet nedabuju kadrā) Nonrp RK(arī nedabuju kadrā)CARDM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Uzmini. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/a8p2y4xx (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  9. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tahon_Porkeez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :James Klon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tak cirvis pa dzīvi el es pē dē un omegas, pasaules sliktākie erperi. CS DM QS NONERPĒ MG ZVAIGZNES P****ISMS 4. Kā vainas dēļ tas notika : N/A 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/wwfmmsgs#_ (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis! Atvainojos James Klon, par nepatiesu sūdzību, sajaucu vārdus. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tahon Porkeez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James Sultan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS DM QS NONRP MG MGZVAIGZNES DB un RK meiģinājums. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/wwfmmsgs#_ https://failiem.lv/u/f2mccj33#_ (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropo t), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!(Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  10. Ar to emku tu nejēdz šaut, trāpiji labi ja 2 puļas, īsti pohh ;D
  11. Lai jau būtu par Reini, un pierādīt es to nevaru, paprasīšu Laumai, varbūt šī kautko safilmējusi, ja dabūšu, gaidi papildinājumus
  12. Pieņemsim Nē, nu īsti nerausta, pats jau tu aizsāki, kā augstāk redzams. Nebūtu tu tur pisies vislaik virsū ar RK pārkāpuu, nebūtu tur nekas tāds noticis P.s. DB taisiju speciāli, jo savadāk tu mani teizoji un varēji dzelžus uzmest. Reinis jau tad bija miris btw
  13. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tahon_Porkeez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Rodriguez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : vakar MG zigznes un kill kā arī NONRP teizeris, un vel visskautkādi pārkāpumi. [CS,DM,NONRP,NONRPDRIVING,CP,PG,QS,RK] 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa, braukājos ar čomiem, šos noštopēja, viņi sāka apšaudi, nu es arī, itkā jau leggit, bet viņš ta nomirst kādas reizes trīs, bet turpina mūs trenkāt un met MG zvaigznes, Nonrpdriving, CP un vel viskautko. CP- BLiež virsū ar to tanku, kas ūdeni šauj, norm brauc pāŗi mašīnai nemitīgi. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/d9gtfag6#/ (Screenshots vai Video) Negribēju jau likt, bet netaisos atsēdēt fake džail. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  14. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tahon Porkeez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tim Harden 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : NJ 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u...w/sa-mp-028.png (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  15. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tahon Porkeez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tim Harden 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : NJ 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/4u6qz6kz#/view/sa-mp-028.png (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis! Aizmirsu nosaukumā niku ielikt, atvainojos.
×
×
  • Create New...