• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sergejinc

Lietotājs+
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

About Sergejinc

  • Birthday 01/23/2008

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Dzert
  • InGame
    Sergejs_Howard

Contact Methods

  • Discord
    jack_ferguson1

Sergejinc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. SERGEJAM ATPAKAL ACC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Davaj, kads negrib unbanu nopirkt ?

    1. Cᴏᴄᴀɪɴᴇ .

      Cᴏᴄᴀɪɴᴇ .

      Tu man sandu, es tev unban :D

       

  3. Samaksāšu 3miljonus, ja kāds nopirks man unbanu.

    1. SalviX

      SalviX

      Jau nopirku ;D

    2. Desiņa

      Desiņa

      Nav ko hakot :*

  4. Normāli, Kovam pie vienas vietas ka man profils uzlauzts.Paprasu šim lai paskatās kāda parole nomainīta, jo inboxā man arī tā pat bija, un vairs netieku, viņš pat to nevar izdarīt, vairāk uz pm neatbild...Nu neko, anyway, laimīgu jauno gadu! :)

    1. Sergejinc

      Sergejinc

      Man jau pie vienas vietas tas sa-mp profils, bet es jau netieku ne inbox.lv, ne paspēlēt kādu steam spēli!

    2. WFG'

      WFG'

      Adios stīmam un inboxam.

  5. Vnk nav komentāru, jau vismaz 20 reizes pēc kārtas mēģinu ielogoties, kompja restarts arī nelīdz...Sāk jau besīt šitās hujņas
  6. Tas nav bans, vnk restartē vairākas reizes un būs ok
  7. Nu kur ir tas ss, kad es sāku šaut? gribu redzēt? nu? nav, ja? Tu stacijā sāki DMot
  8. Tavs segvārds serverī: Jack Ferguson Pārkāpēja segvārds serverī: Einstein Tenors Detalizēts apraksts - Sakuma es staigajos pa staciju, shis saka shaudities ar deagle, pec tam mani saka vajat, un katru reizi ka pamanija mani, noshava. Kā vainas dēļ, tas notika? Vina Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  9. 1. Tavs niks spēlē : Jack_Ferguson 2. Administrātora niks spēlē : Tito_Zambrotta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Es vienkārši braucu, pēkšņi ne no kurienes uzradās helis, kurš sāka šaut ar minigun, kurā vis drīzāk bija hakeris, tad es ieraudzīju kā tiek novākti visi mani mafijas biedri, un es arī. Kamēr es ārstējos slimnīcā, man uzliek banu. WTF TITO???? KUR IR ADMIN ABUSE??
  10. Man nekad tā nav bijis, vienmēr full speed braucu tajā checkpointā, un nekas nav. Varbūt tev kkas ar sampu...
  11. 1. RP? Man jau ierocis bija rokās visu laiku, tāpēc nevajadzēja rp vilkt laukā, ntaa.2.Nav jādzen, visi zin, ka tā rūda ir syy īpaŠums 3. ES ieŠāvu pa maŠīnu 1, vai 2 lodes. Es viņu nenovācu, tikai pabrdināju, lai netuvojas, ka mēs ņemsim rūdu.
  12. 1. Tavs niks serverī: Jack Ferguson 2. Admina niks serverī: Elliot Campbell 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju: Es mierīgi atbraucu pie rūdas, domāju paķert bik, ja būs.Redzu, ka tur manējie stāv uz kaudzes.Pēkšņi redzam ka clovers iebrauc pie rūdas, es nešāvu, bet skrēju skatīties vai tas ir civilais, vai kāds no mūsu ienaidniekiem, vai kas.Citi šāva, es neskatījos kas, bet dzirdēju, pieskrēju pie auto, redzu ka Elliots, viņš nokliedza ka būs jails.Bet es izšāvu tikai 2 lodes, un bezsakarā iemeta mani jail, jo redzēja manu id, jo biju pieskrējis, un iemeta uz 2h. Kā nekā domāju, ka rūda ir mūsu īpašums, mēs to varam aizstāvēt, tāpēc lai mani unjailo!
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jack Ferguson 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Artis Sveikats 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Es devos uz ieroču fabriku, gatavojos karam, kā iebraucu fabrikā, 2 Sicīlieši sāk DM'ot. Diemžēl otra DMera niks nav redzams screenā. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Sicilian nonRP'eru 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Nepaspēju uzrakstīt /timestamp, bet /time gan ir.
×
×
  • Create New...