• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Bobiks.

Lietotājs+
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

About Bobiks.

  • Birthday 02/07/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    IT, Kickboks, tusiņi, cigaretes.
  • InGame
    Bobs_Narch

Contact Methods

  • Discord
    unnamedlv,esp

Bobiks.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Varat lūdzu pateikt kurš ieņēma? Uzreiz izmetīšu, jo neviens no savējiem to neizdarīja, tam jābūt kādam fake acc ar 7+ lvl, jo zinu kad ir 2 tādi kas zog. Piedodiet vairs neatkartosies, bet ši nu noteikti nebija mana vaina. P.S. Hoods atdots, jebkurš kas zin kas /capture hood lūdzu ziņot man.
  2. Nu viņi atradas teritorija un tu ari var teikt vispār.
  3. Es atdevu terru jau Jamalam. To neizdariju es, un teicu skype lai viņi beidz,bet Matts jau gudrs, ir viņu sodiju. Zb, menti 12 atbrauc uz hood un SK mūs 10 min. lai netiekam uz terram. Spamojam report, neviens admins neatbild. NEVIENS. Lexiee ignore, bet tas jau cits stāsts. Terra atdota , var TC. Nevarēju uzreiz atdot, jo mani SK spawn uz 10 minūtēm pie mājas, 12 menti.
  4. Tas ir bugs tu ****. Ar bmx kad lec, tas pats kas jailbugoties. KAd lec ar mp5 + bmx, ir maza apmale, atsities pret vinu un tu izbugojies. Es piss. Pamēģini pats. Jau pārādijām kad tas ir bugs. Piedodiet par post
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Bobs_Narch 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mark_Rose 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insult un MIX. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Ziniet, manas, jo skaitās kad man nav dzīves : oo. Protams viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Šeit pēdējā SS būs /time parādīts pārējos nokropoju jo aizņemtu pārāk daudz. Sākam. Tēma bija liela, tāpat parunājāmies un bišk aizsvilāmies, par pagātni utt. Esam zināmi irl , klasesbiedri. Ja vajag pilnos SS , varu ari tos iedot, bet nu tēma saprotama. Godīgi sakot, man viņš zajebal un ceram pāris dienu atpūtu nopelnīs. Vairākas reizes mix un ooc insult. Daudz kas personīgs nav ielikts šiet, jo tur nebija tekstā pārkāpums, tā kā pilnu drāmas rakstu nevarēsiet saprast/izlasīt.
  6. Pierādijumi? Edit: Nāks atpakaļ? Tu jau arī dmoji, būsim godīgi. Nenoliedz Takā nepiss te sūd* tagad. Labi, man zajebal te taisnoties. Tak banojat mani vai sodat. Man pilnīgi pajāt. ) Biju vainīgs, biju. Dmoju, jā. Mahas gan es neslēdzu iegšā, bet neteikšu kas tas bija. BET Ballas, jūs neesat baltas pelītes un jūs to iesākāt. Deivid, netēlo, tu arī mani nodemoji MANĀ hood, ar vēl 3 purniem. :l..
  7. Davida video, nav /time. Pēc noteikumiem ir kad jābūt. Tas varēja notikt jebkad. Piedod Deivid. Tas nenotika šodien
  8. Šeit neko par sevīm neredzu. Un kā tu zini kad mēs? Kā mes varam palaist mašīnas ja neesam jūsu bandā, pastāsti lūdzu @Elliots Varbūt tu ne, bet visi citi ballas. Visi ballas atnaca hood, sāka dmot. Tas pats PĒC terras.
  9. Pirmajā es netēmēju pa tevi. Otrajā bija RP , vismaz man. Un dzīvē arī bandas karo, tā kā jam. Ne DM ne Cs priekš manis. Pagaidi mēs iemetīsim video par jums, jūs jau neesat labāki Karo ārpus terras, DM, nonrp. Gaidat video. Trešajā esmu vainīgs, atzīstu. Vienkārši nekaitinat mūs un mēs jūs, haha.
  10. Enemy gang. Sasiti manu jauno mashiinu. Braucu pa pareizo joslu. Zhel kad vid nepanemu. Jo kad ietriecaamies norpoju
  11. Jā protams, varu arī skype sarunu iemest ja vajag tajā brīdi. Kur saki kad brauc virsū un kad es filmēju + teici - 'ir nomira '
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ben_Nembroke 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Haswell_Bridge un Roberts_Simpsons 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Atbraucu uz SM parunāt par rūdu, šie atnāk sāk dmot mani. Ne rp nekā. Haswell dm, nonrp. Roberts dm, cs. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu? 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: https://www.youtube....h?v=YZZ89cHr0Cc , p.s Ja jums kas nepatīk grafikā varu arī labāku dabūt. Vienkārši pārāk ilgi konvertējas.
  13. Tagad tikai pieleca kapec izdomaji sho murgu , jo nonjemu paneli tev rifaas, maini uzvardu. Tu vairs neesi narch. Tiešām žēl tādus kā tu. Dzīvē par daudz sit un tad interneta muskuli tēlo. Tavā aska ir pilns ar atbildem kur tevi ir situshi, tā kā nesaki kad nesit ; 33
×
×
  • Create New...