• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Keni'js

OldSchool
  • Posts

    442
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Keni'js

  1. Moderātori , palūgšu tomēr nedot Warning point , jo nedaudz paskaidroju par situāciju , ko viņš te apraksta .

     

    Nu , teiksim tā , ar tiem rolleriem ir tā , kad īstā dzīvē , ieliekot rollerī 70cc , vai 98cc cilindru , un visu setup uzliek uz maksimālo , tad ātrākais Rolleris pasaulē ir kaut kur Vācijā , ar rekordu : kkādi 174km/h . Cik zināms , tad Latvijā ir rolleris , kuram ir setups uz 70cc , bet ir 3. ātrākais rolleris Baltijā , un viņš iet uz 157km/h , tāpēc īsti nekas tāds nav ar tiem rolleriem , tur īsti tikai tehnika . + Ja runā par to helmet bugu , jeb neredzamo rolleri , tad šis jau ir diez gan pasen . Bet ir vajadzīgs salabot , jo dažkārt zināms , kad Hakeri sēž uz nobugoties rolleriem , un kicko ārā ar kickeri , jo nu Miniguna vairs nav pieejams + ja uzliktu jauno versiju , vispār būtu fantastika spēlēt kādu laiku , jo haku nav uz jaunās samp versijas . 

    Cik zināms par šiem autobusiem , tad jauniņie izmanto viņus vairāk kā pārvietošanās līdzekli , ne kā darba transportu . Kā arī Hakeriem ir ļoti iecienīts autobuss , jo viņš ir liels , un ieslēdzot attiecīgo palīgprogrammu , autobus var sākt griezties , un izgriezt visu Staciju + ieslēdzot Kickeri sāktos vispār melnais caurums iekš stacijas .

  2. 1. Tavs Niks Forumā : Keni'js

    2. Apsūdzētā Niks Forumā : AntiKekss

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Neko , normāli ar cilvēkiem apvainos ar vārdiem , un tad atkal , kārtējo reizi Ernests(Viņš tak man ļāva sevi saukt vārdā , kā arī visiem pārējiem to tā ļauj .) ar saviem Fake accontiem atnāk , un sāk man te prātu p*****t . 

    4. Pierādījumi : 

    (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)

    Es taču SAMP.LV komūna gejs esmu : https://prnt.sc/ick9e6

    Esmu kaut kāds pavarots , vai kas : http://prntscr.com/ickbbb

    Šeit atkal nedaudz par Personas informācijas izplatīšanu pret paša gribu(atļauju) : http://prntscr.com/ickchfhttp://prntscr.com/ickcyu

     

    P.s Pusim laikam ir nedaudz jāpalasa cilvēktiesību likumi , un arī personiskie likumi

    P.s.s kā arī Es jums ieteiktu viņa visus accountus pēc IP pārbaudīt, un likt permā ;)

     

     

    • Downvote 1
  3. 1. Tavs Niks Forumā : Keni'js
    2. Apsūdzētā Niks Forumā : Bruce Sheidijs
    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Brūce visu laiku kā ienāk forumā, tā uzreiz man piesienās . Es esmu kaut kāds galvā p*****s cilvēks , kurš ir noteikts . Tad kad pateicu , ka aizeju no foruma dēļ tā , kad viņam ir uzmanības trūkums , sekoja vārdu apmaiņa , jeb aizskaršana . + Reizi pa visām reizēm tomēr vajadzētu viņam ieskaidrot to , kad sevišķi labi nav atklāt personas informāciju pret pašas gribu , jeb šajā gadījumā es esmu cietējs . 
    Nevienam citam šādi nenotiek , tikai un vienīgi man ;) Zemāk norādītajos screenos viss ir parādīts 
    4. Pierādījumi :
    (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
    Šeit būs par apvārdošanu - https://prnt.sc/ic354w
    Šeit būs nedaudz par personiskās informācijas izplatīšanu bez manas gribas(atļaujas) - 
    https://prnt.sc/ic385t
     
    • Upvote 2
    • Downvote 2
  4. Ko tu te raudi , Ernest ?

    Čista nevarēji neko citu izdomāt ?

     

    1) Uz avatāra nav tavs Nickname

    2) Bilde ir ņemta no Googles

    3) Tas neesi tu , jo neesi spējīgs neko tādu izdarīt .

     

    Es nesaprotu , tu čista esi galīgs D****  Reāli vienīgais ko tu forumā meklē , tas ir kašķis .

    Reāli tu neapjēdz to , kad Fotošopēta bilde , nav tāda pati kā īstā dzīvē , ieslēdz loģisko domāšanu .

    Tas , kad tev ir uzmanības trūkums , man vispār nepis .

     

    Es arī māku kaut ko gudru izgudrot , un teikt ka tas ir mans , kaut vai tas nav mans , un kā apliecinājumu iemest Facebookā , vai kur , lai izliktos , ka tā ir patiesība , nevis meli .

    Paliec vienreiz īsts puika , nevis mazs knēvelis , kurš meklē tikai un vienīgi problēmas ...

     

    Pie tam šo avatāru taisīja Randijs Klassiks , un bilde ir ņemta no Pinterest vai Googles .

    • Downvote 2
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Emmuel_Gainz


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Martinez


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Neko , normāli braukājos ar NRG , pēkšņi šis man stacijā ietriecās , es pasaku , ka viņš ir Lox , ka nemāk braukt (IC čatā) , un čalis paķēra CS , QS , DM , CarDM .


    Un tad kad sāka šaudīties normāli  ,es pateicu : Čigān , beidz (IC čatā)


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa protams .


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)



    • Upvote 1
  6. Paskaties vien to video kārtīgi, skaidri redzams ka busikā sēž tikai vadītājs, kurš galīgi pa logu nevarēja izliekties un pa mani šaut + džipam vienīgais pa logu esi izliecies Tu.  Pārskatīju vēlreiz slow mo, otrs arī tur bija izliecies, tas arī šāva, bet tas nemaina būtību, viens no jums db tāpat taisīja.  

    Busā bija 2 cilvēki .

    Mēs sagatavojāmies priekš Mafijas Biznesa,  es biju noerpojis  ka izliecos ārā pa logu , un pielādēju Deaglu .

    Es izšāvu vienu lodi , un trāpīju tev riepā + es pēc tam nešāvu pa tevi , es tikai skatījos , ko tu darīsi , vai tu sāksi mūs dzīt , vai tu ātri izkāpsi , un taisīsi pašaizsardzību .

     

    Labi , pietiks te čatot , lai Administratīvās personas izsaka visu pārējo .

  7. 1)Čalis busiņā vēl mierīgi brauca, kad pa mani tika šauts, kā arī redzams kā Tu man seko ar tēmekli, kurš gan cits tur šāva? Tu vienīgais biji izlīdis pa logu, Tev vienīgajam bija iespēja pašaut. 

    2) Šoreiz neiet runa par DM, jo kā redzams video, pierādijumu tur par viņu šaušanu nav. 

     

    Beidz vārīt sūdus un pēc tam debīlas atmazkas domāt. 

    Tur jau tas prikols , ka es atmozgas jeb tā sauktās atrunas nemeklēju ..

     

    Es biju sarunā , kad braucām tajā momentā uz MaffBizz .

    Čalis no busa bija izlīdis arī pa logu . 

    Es atzīstu , pāršāvu tev riepu - Dēļ pelītes .

     

    Bet kā man teica pēc tam , ka čalis no busa , kurš bija izlīdis pa logu , šāva pa tevi , bet tu vaino mani .

    Es tēmēju pa tevi , jo skatījos uz tevi . Nevis domāju šaut , es neesmu tāds , kurš iejūtas krutais , kad ir Mafijā , un šauj legālās organizācijas pārstāvjus , vai kādus citus civiliedzīvotājus .

  8. Nu , ja tev parādījās melns ekrāns , tad pierādi to ,kā lai administrācija to var zināt ? Pierādijumiem jābut  + Varbūt Vanags hakoja un pārejie , nevaru galvot , jo es visu MB nofilmēju un man īsti vienalga pa viņiem . 

    Neviens jau nespeco . Par DB es saņemtu Jail .. 

    + Man neparādījās melns ekrāns , man rādīja to  ,ka ietriecāmies , un ripojām uz priekšu , manā ekrānā es ripoju , un ietriecos sienā , tikai tad izkāpu ārā ...

  9. Tātad , ja es esmu vainīgais ...

     

    Moš neesmu . Tur nav rādīts , ka es pa tevi šāvu . Tas , ka es tēmēju uz tavu auto , nav nekas . Vot tas cilvēks , kas busā bija , tas gan šāva pa tavu auto ...

     

    Tāpēc nevajag nepatiesi vainot , jo es vēl vakardien atceros , ka es pa tevi nešāvu  ,es skatījos uz tevi  + Moš iešāvu pa Riepu , jo man pelīte mēdz izslēgties , un pati spaidīties , kad nevajag ...

     

    DB es sāku taisīt tieši tad , kad tu filmēji . Es sagatavojos priekš Mafijas Biznesa iekarošanu , tāpēc nezinu , ko tu centies panākt ar šo .

     

    P.s Nepadomāji par Detroit ? Jo cik zinu , tad parasti pirms mazās Fabrikas iekarošanas , Detroit stāv kalnā , un šauj pa Mafijas mašīnām  ,lai netiek uz Fabriku , tajā pašā laikā sašaujot Policijas auto , Kravas auto , un citus auto kas tur brauc ..

  10. Parādi kaut vienu dienu, kad pa nakti esmu bijis ig? Kaut kur, kaut ko padzirdējis un stāsta, ja tev nav tieši pierādījumi, droši paturi to pie sevis. Es cilvēkiem, kas ir prasījuši esmu pierādījis, ka es nepļūtu visu. Uzrodas baumotājs un izplata savu sakāmo

    Viss , beidz raudāt . 

    Slēdz ciet , tāpat nav jēgas te kaut ko teikt , visu tāpat noliedz , ko saku .

  11. neesmu gubernators. Es vispār esmu OM un nevienu OOC rindiņu neesmu uzrakstījis. Varbūt mani ar kādu jauc.. Labi, pietiks spamot, savu jau pateicu iepriekšējos postos.

    Un nestrādāju es diennakts darbā - 24h. Strādāju 8h - uz maiņām ar 2d pauzi. Cik var rakstīt :D tā rodas tās baumas..

    Un šī nav pirmā reize. Bet šoreiz jau apnika, ka OOC var bliezt pa /d.

    Oj , nu Ņipizģi tagad . Pa Organizācijām staigā ? Statusņiks ? Kurš tad domē ir Gubernators 2 ? Owen Vendetta ? Vai kāds cits ? Vēl šodien redzēju , ka esi Gubernators 2 domē, tā ir  , ka izmanto acc savā labā ar /ainvite Owen_Vendetta , un staigā pa organizācijām .

     

    Es šeit visu esmu pateici , kā arī paņem nedēļas brīvlaiku no Diennakts darba ;) Labāk paliks  vismaz atvilksi Elpu , un sapratīsi , ka melot nav smuki ;)

     

    P.s Kā citi teikuši - Owens strādā Diennakts darbu , nezin tikai paskatās tab listā 9 no rīta , un Owens jau iekšā , līdz vēlai nakts stunda , un saucās diennakts darbs.

    • Upvote 1
    • Downvote 2
  12. Kas jāsaprot ? Tas , ka OOC off ? Domā , es esmu tik debīls *** , ka nesaprotu , kas ir OOC , un kas ir OFF savienojums ? Protams, ka saprotu , es vienkārši centos cilvēkam pateikt , ka ir administrators iekšā . Bet tu , tikko atgriezies no diennakts darba mājās , ar miegainām acīm man uzliki Čata banu .

    Nu come on . Taču pats saproti , ka varēji ātri uzrakstīt OOC Off , un viņš apklustu , jo es nekad neatbildu uz /d čatu , tikai tad , kad prasa Kārtības Policijas palīdzību , tāpēc jau nevajag mani uzreiz čat banot . Pats esi Domes Gubernators 2 , un redzi , kurš raksta /d čatā , manu nick esi kādreiz redzējis - Nē , nu vot , tāpēc atslābinies , paņem nedēļas brīvlaiku no diennakts darba , un miers , un dievs .

  13. 1. Tavs niks spēlē : Emmuel_Gainz
    2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendetta
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 

    1) https://prnt.sc/h9gb6s ( Šeit pierādījums , Oweniņ , ka man prasīja , vai ir administrators kāds IG ;) )

    2) https://prnt.sc/h9gb5l ( Un tad tu šeit notēloji Bad Boy , un uzliki man Čata banu )
    4. Apraksts par situāciju : Screenos viss redzams, bet vaitad Owenu tas p*š ? Pff , netak , viņam vajadzīgs apraksts par situāciju : Ienācu tikko IG , un skatos , /d čatā prasa , vai ir kāds Admins , kurš izmetīs no Orgas , es uzspiežu Tab , jeb player list , un skatos , vai kāds admins ir , bet protams , Owens ienāca , Diennakts strādnieks . Es pasaku atpakaļ /d čatā , ka ir Owens iekšā , un šis man uzmauc čata banu , notēlojot Bad Boy .

    Owen , aizej no tā Diennakts grūtā darba , tevi tas ietekmē ;)

    • Upvote 4
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Emmuel_Gainz


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Karneo


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Apstādināju viņu , un prasīju , vai logs vaļā (( /do Logs vaļā ? )) , un tad viņš sāka Mix , OOC Ins , un laikam kaut kas vēl .


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa , protams .


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) 


    1) http://www.bildites.lv/images/422cqzec/86898/original.png


    2) http://www.bildites.lv/images/2uu8952e/86898/original.png


    3) http://www.bildites.lv/images/yre2pxht/86898/original.png


    4) http://www.bildites.lv/images/t3zg47n3/86898/original.png


    P.s Čatā var redzēt .


  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ken Blumenthal


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Conor_Matthews un Kurt_Matthews


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tikko izskrēju no Jaila , skrienu pa ielu , un piebrauc Conors , uzliek MG zvaigzni par kkādu Neķītrumu , un Kurts ka tik DM māk mani ..


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu abu , es tik skrēju pa ielu , jo transporta nebija


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/fhe50y


    Conoriņš MG zvaigznīti ..


  16. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : James_Cayenne


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Taylor


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sāka lamāties un apsaukāt citus + pieminot topošos Adminsiotratori Raitu jeb Jessica_Cookie , nosaucot viņu par kuci , un pieminot citas pesonas un visādas citas lietas pa /gov komandu


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Protams ka viņas ... Paprasījām Armijai lai pieved ieročus un tad sākās viss ..


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)


    http://prnt.sc/e2tbch


    http://prnt.sc/e2tbda


    http://prnt.sc/e2tbep


    http://prnt.sc/e2tbg4


     


    Screenshotos viss ir redzams kā viņš raksturoja Administratori un vel citas personas un vēl visādas lietas !


    • Downvote 2
×
×
  • Create New...