• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Gints_Mints

Lietotājs
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Gints_Mints

  • Birthday 01/21/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Gint_Simon

Recent Profile Visitors

704 profile views

Gints_Mints's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Kas Tu bļed akls esi gaili ? Man nogopī roleri stacijā es viņu paņemu atpakļ un mani *** tas gailis ielikt cietumā uz 3600 par NJ kāds *** sakars, un tam kas man nogopijā neko ahūūūna vienkārši ? Un tad es uzrakstīju report par to (lab tur sekoja viens lamu vārds ) un pēc tā 14 dienu bans AA. Kas jūs pilnīgi dauņi esat ? Ko varu pateik kad jums administrācija galīgi iesūka sīki 15 gadīgi pajoliņi.
  2. VĒLOS ATPAKĻ VISAS SAVAS LIC. Gint_Simon Deivids_Kane Braucu uz spwan piestāju ceļa malā pie ēstus un šeku reku uzrodas l*hs kas bezsakarīgi atņem visas licenses + pēc tam nošava mani bet to nepaspēju noskrīnot. Viņa vainas dēļ jopt.
  3. Gint_Simon Jake_Flint Vakar vakarā ienācu pēc darba uzkāpāt samp, sākās vis ar to kad kāds hakeris visus syy vāca nost , plus daudziem bij aizdomas ka tas ir Tito ar feik kontu , to gan es zinu vai tas bija viņš vai nē, bet pēc tam bezsakarīgi čātā parādījāš šie teksti ss būs redzams. Vaina iespējams ir tāda ka padirsa 3 bizz vienā dienā http://failiem.lv/g/hibxkak#aa/sa-mp-001.png otrs http://failiem.lv/g/hibxkak#aa/sa-mp-002.png
  4. NEsac te tgd raudat, Tu pectam aizgaji aiz masinas vai pienaci no otras puses un novaci mani, nepaspeju uznemt ss
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gint_Simon 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Justin_Kennann otra cala niks diemzel netika kadra 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? VINA 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:Gint_Simon 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: LM, neteiksu konkretu cilveki vini visi arpus teras DMoja ja ir vaidzigi vairaki screen mani mafijas biedri var pievienot. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM kara laika arpus terras 4. Kā vainas dēļ tas notika? VINU 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Sekas:
  7. nekas jauns , man ta ir piedavats nezskaitamas reizes un pat ir bijusi tadi kas piedava neparraukti kadas 30 reizes pec kartas !
  8. Biju klat tai momenta un nekas no mineta nebija , un ari kadu laicinu ieprieks nekas tads nebija , jo pirmstam copejam kadas 30 min.
×
×
  • Create New...