• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Jackie ™

Lietotājs+
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

About Jackie ™

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Ex. Jackie Tyler

Contact Methods

  • Discord
    Kaposts122

Jackie ™'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jackie_Tyler 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Guntars_Petrovs & Jack_Riddle un es MIX. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DB, Car DM. un es MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu nesas pa visu LV un demo bez RP. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. 1. Tavs niks iekš serverī? Jackie_Tyler 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Nick_Kandalee 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jackie_Tyler 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Leonardo_Cuneo (Uz kalna) un Daniel_Cassado 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM ņēmu rūdu pidari piebrauc i demo. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):http://www.youtube.com/watch?v=nsy2GfEYf8E
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jackie_Tyler 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Rio Kumārs un Lindars_Kapurkede ko neredz. (vel debilaku uzvardu nevar izdomāt ) 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņu pedīņu. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/viewer.php?file=3btvzupvrrpft9flqeh.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=eym3mrxiz458blxd0n7k.png
  5. Tur uzrakstiju ((video)) bet aizmirsu kad fraps ir off
  6. Sūdzība 1. Tavs niks iekš serverī?: Jackie Tyler 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kennedy Barlou 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Prosta netīšām iepisos viņa fūre tas iskap un sāk Demot 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  7. Mhm ar sonicTz taisi fakekil zinu sitos variantus ((sorryy par post!))
  8. Piedodiet par postu man ari ir kaut kur SS meiģināšu atrast ka viņš lidinas.
×
×
  • Create New...