• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Raita Cameron

Lietotājs
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About Raita Cameron

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

1,978 profile views

Raita Cameron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

51

Reputation

  1. Kārtējais loxs kurš nav no sākuma laikiem un nav redzējis manas photografijas . - http://prntscr.com/32b3ia

  2. Tas tak mūsu vilderīts, agrāk tā nebija... Dod wārnas cik uziet, man nav pailes Ehh, Vilderis mainījies...
  3. Bildes nēsi redzējis, balsi nēsi dzirdējis? Pff
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Raita_Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Resnais Jamal_McCoy 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: SMAPO BĻIN 4. Kā vainas dēļ tas notika? VIŅA FINGERA , uz 365 viņu. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): UZ 365
  5. 1. Ja kautkas nepatika varēji brīdināt. 2. Vai tik grūti bija uzrakstīt /uninvite id? 3. Gaidīšu, kā nekā 2. Z-Svētki
  6. 1. Tavs niks serverī: Raita Cameron 2. Admina niks serverī: Gēdwīl Quattros 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Biju ballās kādu laiku, apnikās prasiju biedriem lai uninvite, un kādus 10 reportus rakstīju : Uninvite id ( piem ) 8 . Nu 11. reportā arī uzrakstīju UNINVITE BĻ*G un mani izbanoja, adminu pienākums varbūt ir atsaukties ? Ja jau saka lai nesūta SMS tad nafig viņi /report'ā neatsaucas? Un tādēļ ir jābano ja cilvēks grib tikt prom no gang? Kā arī BĻ*G nebija uzrakstīts kā Bļe vai kā tā... Pieprasu unbanu.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Raita_Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jason_Levin 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DB 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa - tranīša ;P 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Raita_Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Clark_Moreti 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: TK 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Raita_Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Tom_Blake, Jack_Minkay 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS, NONRP, DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Raita_Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Andis_Black 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: NONRP 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa... Takš sāciet beidzot rpot! Atlaist šo brīnumu no darba. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  11. Heh brālēns spēlē no šī īp vēl. #Lattelecom Nepatiesa? Domāju kāpēc man Jail's , ja man ir vārds_uzvārds bet mani ielika par to cietumā?
×
×
  • Create New...