• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

dadad

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About dadad

dadad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputation

  1. kāds sakārs tur ar domām? cik vār rakstīt, neviens neuzklāusa jus administrācija vispār esat čotka teikšu, Edijs vienīgais tē darā savu darbu kā vajadzētu darīt, Man liekās kā viņam pienākas 6lvl
  2. čau velrēiz biškit jav šitas viss apnicis, Admini salikti 6lvl Un kās notiek? viņiem *** bļe, kā egoisti uzvēdas, Man unbān jav kād vajadzēja būt, tpt nāv, pierādijums: [2013.12.04. 18:14:59] JurisMAD: Jā ?? [2013.12.04. 18:15:06] [A] COMME des.: Tē dadad [2013.12.04. 18:15:15] JurisMAD: Sveiks , piedod par to banu [2013.12.04. 18:15:19] JurisMAD: mana kļūda iedēva bļe 6lvl aktīvi nemāz nav, nevienām pahodu nav noņemts bans servēri. pacenšaties Strādat citigāk.
  3. Servēra lagzz, čalims vienām tā pat bij kkādas 2nedēļas līdz kmēr, varēja iejiēt servēri.
  4. Atvāinojos, bet jā dzīve pā tevi tēmetu, tu nēšautu?
  5. Tieši tā kā tu teici, Video no manis diemžēl nebūs, varbūt pajāutajat, Gudrajām adminam? viņš tāču zin ko nozīme čiti, Būtu viņa vietā es nekaunētos, jā jau nobanoju un iemestu pieradījumu, VIDEO ss, un tt, bet viņja nav un bļeg izskātas kā nebūs, Aizmirsu ss paņemt kād nobanoja, bet ok, besi tadi admini.. :[
  6. Akd tu lasīji ko es rakstīju? es rakstīju apēlaciju viņš iztēicas, un TC Akd, čata bij ieraksts, kā man tā vienām nav gadījies.. Tu ar hakiem vispar nav nekāda sakarā.
  7. :D:D pēc valodās izsāki cik gadi? Asprātigi. Nesmu latvietis, nesmu krievs esmu cit tautas cilvēks tpc vāri atpisites no manās valodas,;)
  8. Nu kur ir Viņa pieradījumi? nav jā nav tād lūdzu gaidu unban
  9. Tieši tā zinu dzīve vienu Goroda dzīvo kra4, čali 10reiz nobanojuši par čitiem, Viņš unban pērk, AKD vnk šitik zēmu krīst. :[
  10. redzāt visi? ko domā par jūms ? kāds laiciņš pie jūms man tā šķiet neviens nespēles, visi aizbēgs prom jo admini, Neuzklāusa, Nesaprot kas ir čiti un jāa, vienīgais norm Admins mby ir Edijs.
  11. Man pat paraugs nav vajadzīgs lai aprākstītu to cik admini ir atsaūcigi, rakstu čata?! neviens nedbild, Dā bļ& rakstī jebkūr nekur nedbildēs, šis Admins Man šķiet ir atstādinā no savā Statusā nemāk totāli viņš Lietot ACC, Vnk @ consule rakstā BAN ID pff nu vnk wtf? man mašina dēga ilgi, un mān tā vienigajam nāv bijis, čata kkās rakstīja aizmirsu, tikai kās jāa kra4 tur nav Vārdu par viņu, domā kā man čiti?! puisit izaudz, dā limēnim augstākam, jo reali Tu neko laikām nesaproti. Krūts netā? izskātas arī tā, BANS akd, vnk rēali viņš izsāka savās domās un neļauj iepostot man vēl kko, bet tās tā, Gribi banot @ Forum? darī tā, bet Man tur nebij nekadā sakarā ar čitiem.
×
×
  • Create New...