• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

iblamemakaveli

OldSchool
  • Posts

    401
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by iblamemakaveli

  1. Kā jau visi zinam tā darbnīca tika uztaisīt lai ir erpiskāk. Bet ar Oskaru vakar kautko tur čuhņijāmies un atklājam vienu štellu, kas pēc būtibas nav pavisam laba. Tātad  Itkā pēc būtibas mehs var tikaj tur salabot ar /srepair un ID.

    Bet kautvai man atrodamies Vla, es arī iebraucu iekšā uzrkastu /srepair kautkādu random ID un salabo tāpat varu tad iznāk da jebkurš kuram vjg /repairot mahu aizbrauc tur un salabo SEV, Video.

     

    http://failiem.lv/g/bqnwqlh#

     

    E; Un ja nesalabos, tad domāju, ka tāds Mehāniķis nebūs vajadzīgs īpaši, kam vajadzēs aizbrauks tur salabot tapēc pēc iespējas ātrāk salabo. Paldies.

    • Upvote 2
  2. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=bcr258fwpvv97wp1fyj2.png  - iegāju ig // spawnā nošāvu Elliotu , jo viņš mani šāva un nezināju ka terra bija -  http://www.bildites.lv/viewer.php?file=s6w1gmhe1ud2k9u3i0j6.png

     

    Iegāju IG braucu uz spawn , tu sāc cardm , es kartē nekas nemirgoja , es izkāpju pretī tevi DM , nosauju tevi un es ieņēmu zonu.. kāds sakars?

    Domā, ka tas man kautko izsaka? Vai katuko maina? Tu iebrauc nošauj ieņem jeb nobugo tava vaina. Piebrauci tieši klāt pie pašas zonas izkāp nošauj dabū terru, nez kapēc tad mēs tur šaudijāmies? Ar Klopsterru? Domāt var arī lōģiski pamuļ*i.

  3. Tavs segvārds serverī: Elliot_Makaveli


    Pārkāpēja segvārds serverī: Ethan_Miller


    Detalizēts apraksts - Terra bija ar BG karojām karojām, terra bija spawnā. šis iebelžas spawnā nošauj mani un ieņem zonu. Zbl jau ne? Cik sūdzību jau nav, Tākā WP vai līderi off, tas jau nav nopietni, ka tagad karojot jauztraucas vai nepaņems bet vai ennobugos kautkādi tirla*.


    Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņa.


    Pierādījumi: http://failiem.lv/g/myruaev#


    http://failiem.lv/g/pqbamom#aa/sa-mp-051.png


  4. Te raksta Gvido_Zeltins no Drauga profila un jā manam profilam suspend beigsies pēc 3 dienām!!! Bez wanrn lucu!!!

    1.es iegaju datubāzē ierakstīju auto numurzīmi un apstijos daatus

    2.Izmeta visu kas bija tur ar to auto saistīts

    3.Vārdu_Uzvārdu, skates ir vai nav apdrošināšana nu visu!!!

     

    Atņēmu, jo nebija skates!!!! kur rp kpc bez??, nu dvj gudriniek kā īsti tur vaig rīkoties ar rp hmm... rakstīt vnk /me atņemu auto svešniekam un pēc tam /autoticket or kā? tpt sāktu raudāt, ka bez rp or Low rp or smthing,.,.. /me atņemu auto svešniekam!!

    Oj kā mums te grudri belžz, vienkāši pienāc visiem spawnā noņem mahas un brauc prom, paskaties forumu draugs mzliet sūdzību par tevi, un to var redzēt ka rp nejēdz. Tapēc to dariji bez rp.

  5. Tito, tev pašam ja nedomājas tad nedomājas es tev varu pateikt pie kā novedīs šada atieksme tev pret serveri. Visi aizies uz mphuju tu beigās būsi iztērējis kaudzi naudas pērkot acc un vēl visādus sūdiņus. Šajā komūnā vairs neviens nebūs neticu, ka tupa te sēdēsi viens pats. Aiziesi arī tu projām un iztērēji tādu naudu lai 1-2 mēnešus varētu pabojāt cilvēkiem spēli, un nolaist serveri kurš jau tik daudz gadus ir bijis kopā ar mums un cik te visi Old spēlētāji nav ieguldijuši darbu a tu to gribi visu izpostīt (Nedari tā :D ), tas ir tā vērts? Un aizejot projām tiešām nedomāju, ka atgūsi kaut kapeiku no iztērēta, serveris izmirs un jēga visu sapist? 

  6. Kova, padomā vienreiz par serveri... Labi pazdusīs tev tie daži eiro, Bet tu iegūsi vēl vairāk ja nebūs atvienojiet tāda l**a kas p*s visu spēlēšanu. Ar katru mirkli kā viņš izdara kautko debīlu kāds noteikti pamet samp.lv projektu. Tev atliek 1stundiņas iespējamais darbs. Salabot visus tos nolādētos bugus, noņemt Tito adminu. Un uztaisīt Bandu un iespējams Mafiju biedru rr. Šodien Bobs teica ka syy no bankas iznesa 5m. Are you kidding me? kur viņi ir? Protams tito seifa. Ja neko nedarīsi tev nebūs ne ienākumu ne servera populiritātes. Un ienāks kāds jauns latviešu serveris un tad varēsi raudāt. Ka neko ātrāk nedariji. Iesaku rīkoties. Jo ātrāk salabosi serveri un atlaidīsi to ķēmu. Jo ātrāks serveris atplauks. Tu esi iedevis kautkādam lowam iznīcināt serveri.

    • Upvote 2
×
×
  • Create New...