• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

MarcPrime

Lietotājs+
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

About MarcPrime

  • Birthday 07/24/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Sports un datorspēles!
  • InGame
    Markuss_Brambergs

Contact Methods

  • Discord
    markuss.brambergs

Recent Profile Visitors

1,183 profile views

MarcPrime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-11

Reputation

  1. Hmm..Interesanti kādēļ, varbūt sakumā nepienāci pie manis un nesāki ar nūju dauzīt, nu itkā DM sanāk, un tagad ķip es vainigs, es tik aizstāvējos, arī īstaja dzive ja kāds man publiskāvieta būu pienāčis klā un sācis sist ar nūju es būtu uzvilcis ieroci un draudējis nevis noskatijies kā man ar nūju sit..
  2. 1. Tavs Niks Forumā : Brambergs 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Simon Cowell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu kā redzams vis ir ss, bet Mab bija šads pacs pāŗkāpums, pēč 1 minūtes redzeju sev jau 1wp.. a kādēļ viņam nav? 4. Pierādījumi :
  3. 1. Apraksts par problēmu : Nu aizvakar es sakačāju Deagl un M4 Skillu, tas man aizņema +/- 2 stundas, šodien pārgāju uz citu organizāciju skatos viss no jauna vajadzīgs + saušanās skills ar, zinu ka šī problēma ir bijusi vairākiem, tad nu es beidzot sanēmos un uzrakstīju, paveicāš, es iedomājos kad vajadzētu 1 ss kad man ir max skills! nu lūk būs, veru ka atgūšu atpakaļ M4 jo Deagl skillu jau uzkačāju1 3. Pierādījumi par problēmu : Pirms: Pēc: Gan jau var atdod man M4 un kaušanas skill back!
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Markuss_Brambergs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim_Castelloni 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu es stāvu pie sava seksīgā auto un skatos, Jims ar fly lidoo,es teicu ev Dzim, šo ti ģelajēs, viņs neko neko. še tev 1 miļuks nevienam nesaki, a es gudrs, es protams godīgs un pateikšu, tur totāls FLY redzams, domāju uz 365 norastīts bans! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa protams 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Markuss_Brambergs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ivans Parkers,Drake Makavelli ,John Kamikaze 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu izskatās kad tur ir Stāvoš db un tā līdzdalība.Šī nav mana sūdzība, vienkārši draugs palūdz vai es varu ielikt, nu rekur būs! 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=OWKXyiTEbPg
  6. Es pēc ši neko vienkārši vairs neraksīšu, kā jau saka gudrākais piekāpjas..ko tu pīksti, tev vienkāršui skauž, lai admins izlemj ko ar mani/tevi darīs tā kā es vairs nejaucos. Nu un rekur par to PRO RP un Abuse
  7. Tu ķip baigais erperis atradies, ka šitā dirst vari visiem, tavs rp līmenis salīdzinot ar kādu citu (Harrisonu) ir 0. Tu pats visiem uzskasies, pajauta Alanam,Theadoram un pārējiem.. tu tik dirs man virsu par to ka tev skauž ka savu biznesu nepārdevu tev..kādēļ tu čakarē man spēlēt samp.lv? Ja nemāki beikt tad nemaz nesāc, atradies lielais.. un kāds vēl ģimenes abuse.. tu ar galvu domā, es neko tiešu neteicu un netēmēju to uz savuģimeni, tagad patin čatu atpakaļ un paskaties, vai tavs teiktais izskatās pēč 20 gadīga čaļa teiktā, nedmāju viss. ja nemāki apstāties nesāc!
  8. Nu jā, es jau domāju ka tu šo uzrakstīsi, viss sākās ar to ka tu mani nošāvi tajā brīdī kad es pieteicos prizmā un tad kad es uzrakstīju rp.. Pēčtam tevi Johnnne ielika cietumā. Pēč kāda laika es tikku iekšā prizmā un tad tu randomā jautāji, vai te ir kāds Markuss.. un ar to sākās, tu mani speciāli izaicināji lai kautko nomelnotu, tev ir ss kur es ko daru.. bet kādēļ neieliki tos ss kur to man dirs rupji virsū, tu esī vienkārši sūdzambībele, par katru sīkumu man gribi ieriept..Atradies lielais veciis kurš te visus var sasist un pēc tavas uzvedība nepateiks kad ir pāri 12.. un vēl, kādēļ tu mani vispār noscaron;āvi, kāds bija ic iemesls..? Tu vinekārs izvilki ieroci un mani nošāvi, sakot lai eju prom..tātad sanāk ka tu biji strīda organizātors un tagad kautko centies man ieriebt.. un abuse Kautkā neliekas.. . (Tu man draudi..tavs teksts liecina par to ka tu esi tik neatītīts ka tu spēles dēļ esi gatavs nosist Čali, psihene no tevis nav tālu!) Šito uzrakstīju un atkal tas Htlm kods virsū, palaboju cik varēju..
  9. Pirms si, pastieties manu sudzibu... seit.nekas tads nau. es nekur nesavu, bet tu un tavs draugs beigas nosavat mani. atvaino ka nav garumzimez rakstu caur telefonu
×
×
  • Create New...