• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Hєяηαηɗєz ☭☪

OldSchool
  • Posts

    549
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Hєяηαηɗєz ☭☪

  1. :D izmantoji iespēju nofilmēt kamēr esi miris. no kurienes tad beigās video nomiri, ja neviens nešāva pa Tevi? uztaisiji bugu sevi nopaļijot, jo man hph tur nav. Tevi Es neredzēju tādā gadijumā pats kautko samuķijis tur sev esi.

    paskaties tev no sākuma video ir 0hp, nozīmē miris esi kautkādu bugu izmantojis un augšāmcēlies. nebugo tad nebugosies man hp.

  2. Ko tu te pūt pīlītes. pajebaķ uz to wp, jo iesaistīts te esmu. tanī momentā kad Tevi ielika par saucamo ''CP'', nošņikerēji mūs ar propelleriem. Mani un Ravenu, loģiski ka Tevi ķurķī metīs par ''CP'', jo termins nav izdomāts priekš tā kad nozāģē čuvaku ar heli. Pieskrēji, uzliki mg zvaigzni par narkotiku kurīšanu kaut tanī momentā tupa čillojām ar Ravenu, nošņikerēji, mani ielika lvpd cietumā i boom tu raudi par cietumu? shut the fuck up skiddo

     

    • Downvote 1
  3. Kā nekā šeit arī iesaistīts esmu tādēļ no wp?

    Curt tava bērnišķīgā attieksme liek pret Tevi tā izturēties. Turpināsim dmot tieši Tevi, tici vai nē, bet uz tiem baniem ir p0hyj, filmē cik gribi un parādi no sevis vel lielāku žurku. Par sūdzību gsg vg vispār vabše ahujel Tu pats filmē kā pārkāp dahuja terminus un pat nēesi sevi pierakstijis, ka pats kautko pārkāptu. Ieberzies mazais. Tā kā Tu teici, ej nopērc savā shit tor browserī btc ieblato tālāk un bļe sēdi pamperos skatoties uz tiem 0.00000000000000001 btc. Nabax Tu pat nezinātu kā pasūtīt kautko. 

    • Like 2
  4. 52 minutes ago, W22D said:

    Nav jau pirmā reize , Kāds sakars šeit ar pingu? hph sajauci?

    Ja Tev pings ir liels, dažreiz varbūt esi novērojis, ka priekšējais tev ķip teleportējas šurp turp, šinī situācijā arī ir, ka man izskatijās ne tik traki kā tev. iepist iepisu, ok, cardm, cs ieliec bet tur nav iemesla banot jo nekāds speed netika izmantots. hph tu bļe, noņem savas sborkas saucamās mūsdienās, jebal redzēsi, ka nemaz netrāpi bieži man.

  5. 1 hour ago, W22D said:

    mass cs? Tu sēdi uz rollera un šauj ar DB, uztaisi pats DM, es nevienu nenošavu, Paskaties un beidz tupīt.

    Tu stacijā šauj. Tas ir iemesls MASS CS. Nenošauj nevienu? Tad labi, nebūs DM bet MASS CS par to, ka stacijā šaudies, izvelc ieroci utt.

    Par sevi neatkārtošu - ***, nopirkšu unbanu, nemīz. pats satvariji hujņu, es satvariju hujņu. 

    Tu bļe uzfilmē video kā tu šauj stacijā. Kur loģika?!?!

×
×
  • Create New...