• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Homers_Sorento

Lietotājs
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Homers_Sorento

Homers_Sorento's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Tavs segvārds serverī:Homer_Sorento Pārkāpēja segvārds serverī: Maikls_Zambrotta Detalizēts apraksts - Braukajos pa sf pilsetu un vins uzraksta man vai gribu mainities ar profiiem.Pateicam viens otram paroles protams es pateicu isto paroli a vins mani atpisa.Es vinam rakstiju lai dod atpakal manu profilu .vins uzrakstija ka vinam ir *** mana parole.......(Es pat vairs neatceros sampa savu epastu)...Un vins man vakar teica ka to manu profilu pardoss kadam... Kā vainas dēļ, tas notika? -Abu Pierādījumi:Nau nekads liels pieradijums..http://www.bildites.lv/images/ndcehqeyzssvzwrxg06.png
  2. Tavs segvārds serverī:Homer-Sorento Pārkāpēja segvārds serverī:Maikls-Zambrotta Detalizēts apraksts -Speleju sampu.Vins man uzrakstija pa sms vai gribi mainities ar acc.es uzrakstiju dvj.un vins mani atpisa.teicu lai dod atpakal manu profilu.vins mani pasutija ... Kā vainas dēļ, tas notika? -Vina Pierādījumi:Aizmirsu uznemt ss..
  3. 1. Tavs niks serverī: Homer_Sorento 2. Admina niks serverī: Lexiee_Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/images/86b4tep8hs3d8r5y80s9.png 4. Apraksts par situāciju.Ka4oci pats esmu vainigs par banu vins visus taisnibu izstastija par mani es vinam par skype draudeju.jo taja brizi gribeju uzdirsss uz admina kada kura lielaks level. velos unban ta vairs nedarisu. LEXIEE SORRY.
  4. 1. Tavs niks serverī: Homer_Sorento 2. Admina niks serverī: Lexiee_Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/images/de4mxre2ar96n5ezgwts.png 4. Apraksts par situāciju. Ka4oci bija vins man ielika aizvakar banu uz 5dienam bet bans neiedarbojas nezinu kpx.Tad es vinam skype drusku draudeju lai neliek banu.bet vins uzlika nezinu kpc. Velos unbanu. ta vairs nedarisu ari pats esmu vainigs atzinos..
×
×
  • Create New...