• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

lielpupe

Lietotājs+
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

About lielpupe

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Reinis_Puisitis

lielpupe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Reinis_Puisitis 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Alberts_Liepins un Christian_Burton un Tony_Lopez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Prasiju lai izmet no org , tie saka mani nolamāt. OCC INSULTS 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. raugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Reinis_Puisitis 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Niga_From_Riggaa 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Reklāma 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Reinis_Puisitis 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Joe_Levin 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Terra jau bija beigusies tas sāka šaut bez bridināšanas . DM+QS 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Reinis_Puisitis 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:David_Travore 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? - V iņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. Tad jau tik pat labi es varu par vinja ģimeni lamaties , bez /b . Tā sanāk ??
  6. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Reinis_Puisitis 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Garry_Medison 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:OCC Insults. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?:Reinis_Puisitis 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Garry_Medison 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:OCC Insults. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. Es taksi piespiedu pie sienas ? Vecīt tev bija slikts leņķiss , es vinjam nobraucu gar pašu malu un tad pret sienu atsitos.
  9. Posted 21 December 2013 - 11:18 AM Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administratora niks] 1. Tavs niks serverī: Reinis_Puisitis 2. Admina niks serverī: Mason_Bowman 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Cik es zinu policijai ir jatbild par NonRp driving , es vienkārši spawna piebraucu pie sienas nu takā ietriecos bet ta lenām ,un mani iemeta jaila Ceru uz atsaucibuu , un ka adminam aizzradis ka par NonRp driving ir jatbild policijai.
  10. Nja to es abzinoss , bet tu jau nokaitināji maniii , un RL es ari ta butu teicis . Pasaki ka tu nebutu ta teicis ja tev kads ta daritu ?
  11. Padomā kapēc lai es tevi tā nenosauktu? Es cinijos par 50k Ntoday , un tu man nelaidi spawna iebraukt iekša vislaikk brauci priekša lai es triecos tev iekša.
  12. Sory ka postoju , bet OCC Insults pašam autoram
×
×
  • Create New...