• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Jim Charleston [ACC nodošana, patiesības košana acīs, ACP citā serverī]


Recommended Posts

Patiesība par Jim. Gribēju ar Kovu normāli aprunāties kamēr serverī, kad izgāja, tad sekoja šis: http://prnt.sc/eixir1

 

120 līderis, 40 māja, 20 kaut kādi līderos (iespējams vairāk), 50 māja = apmēram 230 euro = zb, tc = īpašnieks iedeva naudu konkursiem.

Kas tie par konkursiem? Kārtējais MG ir. Un, kāpēc citiem administratoriem nedod naudu priekš šādiem pasākumiem? Skaidrs. Huļi šis tiek aizvērts? http://www.samp.lv/index.php?/topic/100267-banss%C5%ABdz%C4%ABba-jim-charleston-acp-cit%C4%81-server%C4%AB-acc-sav%C4%81-lab%C4%81-konta-nodo%C5%A1ana/

 

 

Karoče, Džimam nav nekādu 15, tā ir jums tīrākā acu mālēšana, jo viņš domā, ka visi uzskatīs viņu par sīko, tāpēc arī viņš šeti jūs velkā aiz auss.

Screeni par Jim - neuzticīgs administrators, izpauž savas administratora paroles, lai kāds cits varētu pāadminēt, jo viņam pašam uz perioda nebija aktivitātes, un viņš kaut kā vēlējās to novērtst. http://bildites.lv/a/anq25c8e#dfqdh486

 

Jim ACC savā labā, izpalīdzot draugiem: http://i.imgur.com/fYz07KP.jpg

 

Jim ACP citā projektā, draudzība ar Mason, samplv piesegšana.

http://bildites.lv/i...48383/thumbnail

http://prntscr.com/ehzaq4

 

Šeit vēl viņš prasa, lai no ieietu no viņa konta. http://prntscr.com/ehzbjt

 

 

Kur ir kārtība? Šitam fruktam sen off vajadzētu, varu ne to vien parādīt. :D Kur tur feikots ir? Ja kādam no augstākstāvošajiem vajag, tad varu visu sharot, to nevar nofeikot. Andrewam par Raitu īstenībā arī tā bija visa patiesība, bet pilnīgi nekas šeit netiek darīts. SERVERA SPĒLĒTĀJI NEIEVĒRO UN NEIEVĒROS NOTEIKUMUS, JA ADMINISTRĀCIJA TOS NELIEK AIZ AUS UN DARA, KO PAŠI VĒLĀS.

  • Upvote 9
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...