• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Andrew_Ruiz


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ben_Everette


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andrew_Ruiz


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Stāvēju SF ostā gaidīju draugu , šis apstājas man blakus un sāka vērot es pabraucu apkārt ēkām tas tāpat seko... Pēc tam apstājos šis meiģina triekties virsū izkāpu ārā tēmēju un teicu lai kāpj ārā šis sāka bēgt uzbraucot uz sliedēm līdz SF stacijai , iekāpis taksī blakus sēdētāja vietā un domā kad viņu nepamanīs . Pārmeklējot visus takšus atradu viņu pēdēja taksī ... Saku lai kāpj ārā tas saka nē un prasa kas noticis un tēlo muļķīti RL viņš jau sen būtu pie zemes un neprasītu kas ir noticis //CS + vel pa ooc mani aizvainoja//


4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa


5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://failiem.lv/u/z72vwcw9#/


Link to comment
Share on other sites

Sāksim ar to, ka tev tur ir mg, es biju aizmucis prom un tu pazaudēji mani, nebiji tuvumā, lai redzētu kur aizmuku, bet redz kā tu zināji. Tu nevari nopētīt seju tik labi, lai to atpazītu uzreiz. Padomā reāli vai tu vari tik viegli nopētīt, kas sēž pie stūres, tač nē. Logi atstaro viskautko, bija jau satumsis 22:00 vakarā, fūres salons tumšs. Būtu es izkāpis ārā un aci pret aci, vai vismaz nolaidis logu un tad parunājuši, tad jā tu varētu atpazīt seju, bet nedomāju, ka šajā gadījumā.

Aizmuku uz SF staciju un izdomāju situāciju, ka sēžu taksī un gaidu šoferi.Tad tu ierodies un pat neprasīji vai neredzēju, kur aizmuka fūres, vienkārši ierocis sejā un gribi arestēt, pilnīgākais sviests. Nedomāju, ka dzīvē policija tev pieliek ieroci pie galvas un neko neskaidrojot liek kāpt ārā, sēžot mierīgi taksī, nebēgot, neko nedarot.

Kur ir OOC insult/aizvainojums? Tas, kas es pateicu iemācies rp? Tas nav aizvainojums jo tu man stāsti muļķības, es neklausīšu policiju vai draudi ar ieroci uzreiz CS?

 

EDIT:

Uzbraucot uz sliedēm aizmuku līdz sf stacijai? Ko? Nevajag sākt melot, es līdz sf stacijai aizbraucu pa ceļu, tu mani pazaudēji. Es jau labu laiku sēdēju tajā taksī un tad tikai tu parādījies. Un tas ko tu tur stāstīji, ka es uztriecos tev virsū sf ostā arī ir meli, es tev piebraucu priekšā, lai apgrieztos, bet tu izdomāji, ka es esmu kautko pārkāpis un tā tas sākās.

 

Visu to dienu jūs parādījāt specvienību OMEGA tās augstumos. Ja neziniet kādus uzdevumus veic specvienība, tad nevajag veikt kautko pilnīgi aplamu. Šis tagad būs pilnīgi no reālās dzīves, pašiem noderēs - Policija nevar apturēt tevi tikai, lai pārbaudītu dokumentus, tas nav iemesls. Un kur nu vēl specvienība brauc patrulēt parastā darba dienā, tas arī tā nenotiek, ja ir kādi pasākumi vai kas līdzīgs kur var izveidoties piemēram masu nemieri, tad arī var piesaistīt specvienību, lai patrulē un nodrošina kārtību.

 

Specvienības uzdevumi ir ķīlnieku atbrīvošana, īpaši bīstamu noziedznieku aizturēšana, sprāgstvielu meklēšana un citi paaugstinātas bīstamības uzdevumi, nevis stopēt fūres un pārbaudīt vadītāju identitāti vai cik daudz smiltis viņi ved.

Link to comment
Share on other sites

attēlos ir pārāk maz pierādījumu, lai konstatētu, kas patiesībā ir noticis...

Gribētos pateikt, ka OMEGA nav patruļas dienests, bet gan speciālo uzdevumu vienība.

 

TC

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...