• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Diablo_Cuneo


Recommended Posts

1. Tavs niks iekš serverī?: Thomas_Mondez

2. Pārkāpēja niks iekš servera? Diablo_Cuneo

3. Ko pārkāpējs darīja? Ielika mani Jailā, par Nonrpe.. Vēlētos apstrīdēt šo sūdzību: http://www.samp.lv/index.php?/topic/11058-sudziba-lspd-nonrp/ Es šeit nesaskatu, nekādu no savas un no policijas puses Nonrpē. Drīkst pajautāt Diablo_Cuneo, kur viņš saskata Nonrpe? Viņš laikam, nav vispār nevienu dokomentālo filmu skatijies, par policistiem. Policistiem ir tiesības, prasīt personiskos datus,licenses.

4. Kā vainas dēļ tas notika? Admina dēļ.

5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://www.bildites.lv/images/52tkahdo8irb22r0geqy.png

 

Lūgums, neslēdz uzreiz ciet, gribešu atbildēt....

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Nu Diablo, tas pats ar mani. Tu pat neļauj mums apstrīdēt sūdzību par LSPD ''nonRP''.

 

Es arī no savas puses nesaskatīju nonRP.

 

Nemēģini pēc minūtes nākamreiz slēgt ciet sūdzības ar savu viedokli. Pagaidi 24h, un tad izvirzi viedokli.

 

Paskaidrošu situāciju īsumā:

Tātad, mēs LSPD (Valters_Lans un es, Alex_Gomez) vienkārši braucot garām Rifai, izdzirdējām šāvienus. Mums Rifa IC neko nenozīmēja līdz šim, ka atklājām, kas viņi ir, kādas bandas grupējums. Mēs iebraucām Rifas hood kā parastā dzīvojamā rajonā, jo izdzirdējām šāvienus. Izkāpām, un tur, kādi 3 purni stāv ar ieročiem. Viss, ko mēs gribējām, tikai redzēt ieroču licenzes un pabrīdināt, lai viņi nešaudās publiskās vietās. Uzreiz saruna iesākās tā, ka Rifas sāka blatot uz mums par aizliegto zonu, lai nerādoties bez kratišanas ordena, un tādā garā. Es teicu, uzrādiet licenzes un mēs brauksim prom. Kay_Snow teica, ka viņi sāka šaut ar /me, bet tā nebija. Nošāva mūs divus ar Valteru - pilnīgs nonRP. Atbrauca ārsts, atdzīvināja mūs. Mēs aizbraucām uz LSPD, saucām visus savējos, sapulcējāmies un devāmies ieviest kārtibu Rifas hoodā, kas mums bija kā parasts dzīvojamais rajons. Kā mērkaķus piespiedām pie sienas, tad jau draudēja ar sūdzībām un tādā garā. Atradām narkotikas katram no Rifas locekļiem, un secinājām, ka tas ir bandas grupējums - IC.

 

Vienmēr LSPD nonRP, viegli teikt visiem. Daudzi caur /call kko lej, ka menti smird, bet paši pat nav izbaudījuši uz savas ādas, kā ir būt likuma sargam. Situācijas ir sarežģītas, daudz nonRP, tāpēc darbs nav no vieglajiem.

Protams, ja esi admins, pazīstams visiem, tad jā, saprotami, ka tevi cienīs, lai nesēdētu ķurmī.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Bez RP komandām tēmē...

Tu, neredzi iekš Samp, kad es tēmēju? Priekš kam tur ir vajadzīga /me kommandā? Tad, tagat bazīm visus jailā,par to kad viņi rpsiki neatver mājas durvis, mašinas durvis u.t.t ?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...