• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdziba] Enrique_World


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Anthony_Sposato

2. Administrātora niks spēlē : Enrique_World

3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://ibb.co/HTGTwP6  ; https://ibb.co/P9w1H9Z

4. Apraksts par situāciju : Tātad situācija ir diezgan bēdīga, parasti es sūdzības nerakstu, bet šajā gadījumā tomēr vienu uzcepšu jo man liekas ka šis tīnis diezgan daudz no sevis atļaujas. Un par to žēlojas jau vairāki cilvēki šajā serverī (arī tie kuri ir ieguldījuši savu IRL naudu )

Situācija ir sekojoša, pirms 2h iebraucu stacijā, IC piegāju pie viena čaļa un pateicu ''Labdien, kas te notiek?'' - nepagāja pus minūte un tiku iemests ajail uz 1200 sec par CS (kur nekāds ne quick scroll ne common sence pārkāpumu nebija )

Nākamā situācija radās kad mani čalis ar vārdu Gainz nošāva DDB (cilvēks kurš ir frakcijā kopā ar Enrique. Protams pēc šī incidenta manu /report vienkārši noignorēja. Pēc šī es vienkārši devos tos cilvēkus apšaut, kā rezultātā uz šo Enrique momentāli reagēja un ielika mani ajail uz 2 stundas. Labi tas nekas, bet pēc tam pēkšņi kautkur viņš saskatīja OOC'ing un iedeva man banu uz 2 dienām.

Nav jau pirmā reize , kad par Enrique World tiek rakstītas sūdzības par viņa bērnišķīgo uzvedību , kurš protams savu statusu ir ieguvis ''pērkot to'' par naudu.

Šis admins nepilda savus tiešos admina pienākumus , ignorē sūdzības un izgāž savu ''OOC naidu'' uz spēlētājiem kuri tam nepatīk reāli izmantojot savu admina statusu. Viņš ir emocionāls un darīs visu iespējamo lai bojātu spēli spēlētājiem uz kuriem viņš ir uzēdies.

Ceru ka servera īpašnieks vai head admins pieņems mērus - jo drīzumā tādu toksisku adminu dēļ, kā Enrique cilvēki (arī tie kuri ir ziedojuši serverim) to pametīs.

 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

1. tu pa staciju staigaji ar m4 rokas.

2 - Kents nav ar mani viena ORG, un tu nesavi tikai Kentam pectam, bet ari prosta cilvekiem pie spawna, ko var redzet kill feed, kur bija MassCS proti armijnieks sauj cilvekus pie stacijas, QS proti mainiji ierocus bez RP un DM proti savi nost cilvekus bez IC iemesla. Vajadzeja vel pievienot RK ja jau atdzisties, bet neredzeju ka tevi kads nosava...

3 - Bans - thumb_show.php?i=frvsfeeq

5 - Tadus ka tevi vajadzetu mest ara no Robezsardzes… Pilnigs nonrp tautietis….

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

1. Jā pa cik es esmu robežsargs , man M4 ir uz pleca visulaiku. Tā ir normāla parādība.  Tas ir IC, ar to ir jācīnas IC, ja kautkas nepatīk. ( Varētu piesieties ja es RP'otu vecu omi kura skraida apkārt ar RPG)

2. Es nošāvu Kentu un viņa pacanu, kuri pirms tam sēdēja Taxi un šāva pa mani, ko es nebūtu izdarījis ja tu ieslēgtu savu smadzeni un godaprātu un sodītu viņus par pārkāpumu, cik ļoti tu mīli to darīt ar saviem ''iemīļotākajiem'' spēlētājiem.

3. Jā es viņu nosaucu vārdā, kā dēvē pacientus ar īpašām vajadzībām tapēc ka viņš mani noblieza bez iemesla pie stacijas (tikai tāds cilvēks to var izdarīt, pareizi? pareizi!), tas Gainz  ir tavs čoms un tu neatbildēji ne uz /report ne uz manu ziņu, tapēc man vajadzēja rīkoties, ko tu protams gaidīji, lai varētu ielikt /ajail :) .  Tas nav insult. Mēs abi zinām ka tu vienkārši kā trollis kurš nopircis admina statusu grib kādam ieriebt, kā jau stereotipisks latviešu bucis ''priecājas tad kad kaimiņam govs nobeigusies''. 

4. Nevis mani no robežsardzes vajadzētu izmest, bet gan tevi no adminiem. Es varu iepostot pilnu čupu ar screenshotiem kur būs redzams mans RP un cilvēki arī apliecinās to. Tas ka tu pa naudu nopirki admina statusu nenozīmē ka tu esi labs RP'ers, visi nodirš tavu RP serverī, jo kā tev kautkas nepatīk, tā tu taisi podstavas. 

Atšķirība starp mani un tevi ir tāda ka es padaru šo serveri labāku, a tu tieši otrādi visu sapis un liec cilvēkiem bēgt prom. 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...