• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Valters Bowers


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chandler Princenton

2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Valters Bowers

3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 

Quote
Common sense jeb loģiskā domāšana.
 
Loģiskā domāšana jeb veselais saprāts ir roleplay attēlošana ar loģiku, proti, visam, kas tiek darīts ir jābūt  savai loģikai. Jūs nevarat iet pārdot ieročus pie Domes, jo tas jau ir CS termina pārkāpums, jo tas ir neloģiski - reālajā dzīvē Jūs momentāli tiktu arestēti, Jūs fiksētu simts un viena kamera. Kā arī policistu apsaukāšana un provakācija. Tā ir pieskaitāma šim treminam.
Aizliegts mainīt organizācijas bez RolePlay pielietojuma un IC iemesla, pēc sadursmes ar kādu transportu aizbraukt vienkārši tālāk (nepieciešama RP situācija pēc sadursmes), aiziet no bandas un uzreiz pievienoties mafijai. 

4. Kā vainas dēļ tas notika : Īsumā par situāciju. Pakaļdzīšanās laikā, es saprotu ka mainās personāža uzvedība un uztvere uz situāciju bet iebraukt bandas hooda chase laikā, manuprāt ir CS pārkāpums, jo pirmkārt - tā ir banda, tu esi bandas loceklis. Tu saproti, ka ja tu apdraudēsi bandas eksistenci, kādu no biedriem, ar tevi izrēķināsies bandas pārstāvji un neskatoties uz to, chase laikā spēlētājs iebrauc bandas hood un uzsāk apšaudi ar mums, nemaz nedomājot par to, ka pie pirmajiem šāvieniem bandu noraks kā līķi visi policijas spēki tuvākajās dienās.
Uzskatu, ka chase laikā iebraukt bandas teritorijā lai paslēptos no PD ir pārkāpums, jo tu domā tikai par sevi bet tev ir arī jādomā par BANDU, kurā tu esi, jo atsēdēt pāris ''mēnešus'' aka minūtes ir labāk, nekā nomirt, jo tev pārgrieza rīkli vietējie bandas locekļi, jo tu apdraudēji bandas eksistenci, ievedot mentus savā hood. 

P.S Zinu par iespējamo QS pārkāpumu, skrienot prom no mašīnas man nesanāca nospiest bind'a pogu, jo domāju kā ātrāk paspaidīt space lai aizskrietu prom. Ja administrācija to uzskatīs par pārkāpumu, tad būšu priecīgs saņemt sodu. 

5. Pierādījumi par Pārkāpumu : 

 

  • Like 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...