• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība]Amaru_Shakur


Recommended Posts

1. Tavs niks iekš serverī?: Arnold_Smith

2. Administratora niks iekš serverī?: Amaru_Shakur

3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Dzelzceļa stāvvietā netīšām iebuktēju priekšējo bamperi Tūnētājam kurš par to nekādu protestu neizrādīja. Ne es speciāli kko dauzīju nekā, vnk pārāk tuvu pieripoju tūnera auto un iebuktēju bamperi. BAM, Amaru_Shakur iedeva jail par 1200. Nē nu, es saprotu ka Car DM nav nekas labs, bet nu bāc, tad jau viss serveris jātupina uz 1200!!! Tak var dot jail, bet CMON normālu iemeslu izdomā. Man jau zb šitie bezjē'dzīgie jail. Meklē kādu, kuru tiešām prasās arestēt. Es vēl saprastu, ja auto īpašnieks tur man kko teiktu vai kā, bet nē, vnk jail uz 1200.

4. Kā vainas dēļ tas notika? Tak Amaru_Shakur

5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:

http://www.bildites.lv/viewer.php?file=h9npgzuk7bejpmszhses.png

Link to comment
Share on other sites

Pag, es 100% zinu, ka vienu reizi pieskāros. Varu apzvērēt. Un ne sūda tas nebij tīšām. Es tev piebraucu un prasīju, kpc tu domā ka pa 200 neaizies.

Link to comment
Share on other sites

Nu tu takā 3 reizes iebiedēji bet vienu pieskāries un ielūza man bufers. Neko tu man neprasīji!

 

Nu redzi? Kas tev vēl par biedēšanu, es centos pēc iespējas tuvāk piebraukt lai nesasistu, bet vienu reizi bij par tuvu. Nevis tā kā tu te dramatizē, ka tevi tur speciāli dauzīju. Un prasīju gan es tev, kpc tu domā, ka pa 200k neaizies.

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...