• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Jail] Mike_Dundee


Recommended Posts

1. Tavs niks iekš serverī?: Skyr_Campbell

2. Administratora niks iekš serverī?: Mike_Dundee

3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: šodien čiloju savā zonā, hoodā, un skatos ka brauc Rifas biedrs tieši iekšā teritorijā, apstājas, un izkāpj ar ieroci rokā un skatienu uz manīm, es sāku šaut, jo tas bija bīstami man, un iespējams citiem GSG locekļiem.

Saņēmu Jail uz 30min par QS/NonRP, bet, man ierocis jau kādas 10-15minūtes bija izvilkts (m4a1), kā arī video ir redzams tikai tas "DM" , nevis ka es "QS/NonRP".. Un es savā zonā, savā hoodā, nedrīkstu šaut citas bandas locekļus?

4. Kā vainas dēļ tas notika? -

5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://www.samp.lv/index.php?/topic/18359-sudzibaskyr-campbell/ Sūdzība un video.

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Kur ir redzams QS? Kur ir redzams NonRP, ka neizvelku ieroci ar /me un /do ? Nekur, jo man viņš jau bija izvilkts pirms tas RIFA atbrauca uz zonu.

DM un CS? viņš bija manā teritorijā, pie gang mājas, ar ieroci rokā, skatienu uz manīm.. Ko man vajadzēja darīt? Cepumus piedāvāt?

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] [[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ierocis man bija rokā jau laiciņu, braucu no SF rakstuvēm, atbraucu uz savu hood, paskatījos warehouse, pamētāju saulītes, aizbraucu līdz vietējai ēstuvei paēst, atbraucu atpakaļ (m4a1) vēljoprojām ir rokās, un atbrauca viņš, pritams ģērbies kā no citas bandas, ar bandas auto un stāv pretī ar ieroci. QS čista nebija. Nedaudz piekrītu par DM, tas arī viss..

Link to comment
Share on other sites

Vec, tu par 30 min taisi tādu skandālu!

 

Turies, esi mans kaimiņš, paspēlēsim šahu vēlāk!

 

Sajauca iemeslus, gadās tak visiem kļūdas, vnk dm tur bija, vai nu pēc terras vai kā!

 

TC

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...