• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sudziba] - Ralfs_Lemon


Recommended Posts

1. Tavs niks iekš serverī?: Jay_Westwood
2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ralfs_Lemon
3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM, AVOID RP, PG, tātad, es noerpoju kā ieduru nazi kaklā viņam, bet viņs neko neatbildēja, tad pēkšņi ar RP no busiņa aizmugures izvilka m4, kvai Rply bija sadurts, un beigu beigās vēl Nodemoja mani.
4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa
5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Ignorē pēdējo bildi no beigām, un galeriju skaties no beigām - http://imgur.com/WWsi0uA,UfOjA5U,w1BtQEQ,CTM6fRa,KV1B966,kUvGABv,5N1uUDK,qKFTGhW,5VJvhem#8

Link to comment
Share on other sites

Ta nav Ralfa vaina bet tava jo tu vinam gribeji nozagt businu un tu pats esi vainigs jo tu iekapi vina masina bez vina atlaujas

Link to comment
Share on other sites

Mēs Rpojām viņs busā, čalis uztaisa PG, Avoid RP un tad izkāpj no mašīnas un novāc mani, normāli ne? Ja arī es ņemu viņa busu, tas nenozīmē ka viņš drīgst taisīt DM..

Link to comment
Share on other sites

Pinguin, es nēsmu vainīgs, tu jau jautāji vai var manā mašīnā blakus iekāpt, es atļāvu, un beigas tu nozagi manu busiņu, to pat 1 bildē var redzēt ar dzleteniem burtiem WARNING! Ir jāpiesprādzejas. Es pa viņu sāku šaut, jo viņš ir zaglis!

Link to comment
Share on other sites

Bet sūdzībā ir teikts, ka tu Avoid RP un PG taisīji, tātad tu esi vainīgs, noteikumus iemācies..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...