• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Mark_Scofield]


Recommended Posts

1. Tavs niks serverī: Pedro_Asfalts
2. Admina niks serverī: Mark_Scofield
3. Pierādījumi (Screenshots/Video):

e8xdq9c53yx816qs3pld.png5nl2q72zhchmolz88es.pngt6gjr8hhkupgqladik6.png
mn6ns7ozufmskh4mdq8m.png

4. Apraksts par situāciju. Tātad, bija tāds gadijums ar policistu Valera_Poncikovs, kur es 2x veiksmīgi aizbēgu no viņa, viņš nemaz man neuzlika zvaigznes. Vēlāk es priecīgs braucu tālāk un BAM! Marks mani teleportēja pie sevis, kur arī atradās Valera. Es galīgi nesapratu kas noticis, domāju ka kāds hakeris teleportēja mani, apjucis čatā redzu kā Marks uzraksta "Nu ko puis" "Pārkāpjam noteikumus?" Es biju tā apjucis, pēc dažām sekundēm pamanīju, ka pats Marks ir mani teleportējis pie sevis. Tātad es prasīju kādēļ viņš tā izdarīja. Neatblidēja un ielika cietumā par RPavoid. Es biju apjucis ar to teleportēšanās lietu, ka aizmirsu par RP lietām, ka man jāizkāpj no mašīnas. Man ir jautājums- vai tā teleportēšana vispār ir atļauta? Es tak atceros es vienreiz aizbēgu no policista, viņš man iedeva divas zvaigznes par bēgšanu un vēlāk viņš mani noķēra un man iedeva soda kvīti.

Drīzāk Valerai kautkā sanāk Rpavoid, JO viņam pašam mani bija jāapstādina un jāiedod soda kvīts, vai jāliek cietumā, nevis kā Marks mani teleportē un viņš mani itkā apstādina. Pietam, liekas, ka Valera sastāstīja pasakas Markam.

 

Negribu, lai kāds tiktu cietumā bet gribu pats tikt ārā un neizniekot 10800 sekundes no manas dzīves.

Mark, ja tu šo lasi, izkaidro kādēļ teleportēji.

Link to comment
Share on other sites

Da labi, ingorējiet, tad kad kāds admins kautko patiešām ir izdarījis nepareizi tad visi admini klusē un neliekas ne ziņas.

Link to comment
Share on other sites

Tev bija Avoid RP , tu vispār nereaģēji uz policista brīdinājumiem! Un pirms tam vispār pat uz RP neatbildēji , vienkārši tupi sēdēji mašīnā! 


Kad viņš sāka rpot , tu vienkārši uzliec mīksto un brauc prom! 


Gribētu kā tu to dzīvē izdarītu kad tev policists stāv jau pie loga un saka lai tu izkāp arā no mašīnas un pēkšņi izdomā mukt , RL tev lodi pierē ievilktu sliktākajā gadījumā! Atgādināšu ka šeit ir RP serveris nevis FR (Free Room)


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...