• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Latvian Mafia un Segejs_Taylor


Recommended Posts

1. Tavs niks iekš serverī?: Rust_Hamilton

 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Latvian Mafia un noteikti Sergejs_Taylor cits tas nevarēja būt.
 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad ap 17:35 ar savu draugu Jack_Amaro aizgājām palīdzēt karā La Cosa Nostrai, sākām spamot fabriku, bet tas Sergejs jau sāka tur mūs Dmot pirms kara, rakstījām adminam lai paspeco, viņš neko nedarīja, bet nu labi tas vēl būtu tas mazākais. Tad Latvian Mafija kaut kādā veidā iespamoja fabriku. Mēs devāmies uz fermu, mums izdevās iespamot sākām itkā karu pret American Mafijas vienu biedru bija skaidrs bizness rokā ir ! Bet nē, pēkšņi uzrodas kāds nezināms hakeris no Latvian Mafija ! Aizdomas ir uz Sergejs_Taylor, jo viņš mainīja visu laiku /clistus tad melnu tad baltu tas pofig ! Es mēģināju to visu piefiksēt ar video, es pat nemēģināju šaut, jo dzīvības viņam arī bija nebeidzamas! Hakerim bija viss kas nepieciešams, jo viņš uzvedās kā dievs ! Drošvien redzēja caur sienām, viņš lidoja, skrēja ar speed haku un šāva noteikti ar aimu ! Pec video nevar redzēt viņa niku, jo izskatījās ka kaut kāds jauns haks, pat tāds, ka neredz vispār vārdu uzvārdu tuvumā ! Es uzskatu ka biju pietiekoši tuvu, lai redzētu niku virs cilvēka, bet nerādījās ! Visā visumā man ir sakopoti 3 video un viens screen shots ! Vainīgs ir Sergejs Taylor, jo viņš ir Latvian Mafija līderis un bija vienīgais tajā brīdī serverī ! Nezinu drošvien admini neko nevarēs izdarīt, jo kaut kas tur trūks, bet visiem ir jāuzmanas no tāda PAJOLA ! Par cik kad filmēju notika karš kartē nemirgo, bet es uztaisīju servera restartu vai varētu sākt filmēt, bet mirgošana pazuda ! Spriežat paši! Ā un man vēl ir pierādījums zem video, ka hakeris ir no Latvian mafija, jo beigas protams biznesu viņi iebugoja, la gan viņiem nebija jākaro ! Jā nu ir pierādījies manliekas tas, ka visi Taylori hako... Baigi gari sanācis :D
  4. Kā vainas dēļ tas notika? - Tā trakā HAKERA vaina !
 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):

http://failiem.lv/g/oznlsns#aa/sa-mp-000.png

Link to comment
Share on other sites

Skaisti gudriniek, vienkārši skaisti, lūdzu parādi kurš biju es?


Clist off jo biju jaila tu nabag, ej raudi kur citur, nederīga sūdzība, tpt niku redzēt nevar, vēlāk clists bija ieslēgts jo troļojām.


Link to comment
Share on other sites

Piekritu,tas ir Sergejs, bet vispar visi Lm hax lieto.

LM ielida ieksa mafbizz laika kad notika karš AM pret LNC

Link to comment
Share on other sites

 

Skaisti gudriniek, vienkārši skaisti, lūdzu parādi kurš biju es?

Clist off jo biju jaila tu nabag, ej raudi kur citur, nederīga sūdzība, tpt niku redzēt nevar, vēlāk clists bija ieslēgts jo troļojām.

 

Tu gudriniek tad izstasti ka LM vareja vinet karu ? Kamer adminu nav on noteikti prosti izbugoji ara no to jailu ! Tev nav pieradijumi pasam ka esi jaila ! Tas es tu jo biji vienigais no LM on kad karu uzvarejat, kas gan nebija jusu. Stasta tak viss redzams neliedzies :)

Tapat man *** ta sudziba deriga vai nederiga tapat tagad vismaz uzmanisies no jums LM HAKERIEM. Vakar vakara ar slimnica Taylori dzirdeju ka hakoja.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...