• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība par serveri] Naudas papišsana


Antifreez

Recommended Posts

1.Servera kļūda - Naudas pazušana Lūgums, Spunky, apliecini ak tiešām tev atdevu to infu par 2,5m


2.Apraksts par kļūdu/bugu(Ko darīji) - Karoče, bija tā... Caur forumu sazinājos ar čali, ka ķip pārdošu viņam Infernusu, pārdevu pa 2,5m. Viss čotka, viss bija, jā, tālāk, izgāju off, un vakar vakarā vairs on nenācu. Šodien ienaku on, gribēju meklēt kādu kurš pārdos Hotring A, gribēju iegādāties, skatos, uz rokas 123k, vai cik tur, nu man ir vienkārši tāda sajūta, ka nu vispār... Lieku ļoti mazas cerības uz naudas atgūšanu, jo nav neviena ss ka vakar būtu pārdevis. Nu jā, vienīgais liecinieks ka es pārdevu bija Jack Armstrong, jeb Spunky forumā. Uz konta arī vakar bija 3m, un uz rokas vajadzēja būt šodien no rīta kādiem 2,6m, ļoti slikta sajūta, esmu vnk pa brīvu atdevis infernusu. Nu jā, Kova, vari pārbaudīt tajā db, vai kur tur, ka man tiešām vakar vakarā uz rokas bija tāda naudas summa, un ka nemēģinu neko apšmaukt. Pameklēšu ss mapītē, varbūt ir kāds ss ar to ka man uz konta jau pirms tam bija 3m. Bet jā, tiešām ceru uz Kovas atsaucību, vismaz vienu lietu vari izpalīdzēt saviem spēlētājiem? Sūri sabraukāju to infernusu tālbraucējos, un baigi sūdīga sajūta, ka viss pa vējam.


3.Pierādījumi. (Screens,uzņemiet ar f8) - Iemetīšu ss ja atrādīšu. :(


 


Atrādu ss, cerams derēs.


aqxj217hyupflmj4js9c.png


Redzams kā pārskaitīju naudu par avatāru 200k, ja gribat pārliecināties par to ka tas notika pirms vakardienas, apskatat manu topiku kur pieprasu avatāru.


Un te apakšā, varat redzēt to ka uz konta ir tikai drusku pāri 3m, kopš tā iepriekšējā ss biju atpelnījis tos 200k ar payday atalgojumu.onc9iz6qfjefty182x6.png


Edited by Foxy
Link to comment
Share on other sites

Zinu bieži tā notiek es esmu vedis arī kravas un pēkšņi ir rr

Te var pakačāt postus, jā, tas gan.

 

Bet šitas jau bik trakāk nekā krava ne? Krava max papists ir 60k, šeit ir 2,5m woow, bik atšķirība.

Link to comment
Share on other sites

Nevārnot lūdzu.

 

Man ir bījis agrāk vienreiz tā (kkad pagaišgad), kad es nopirku mašīnu, un uzreiz izgāju ārā, nākamjā dienā ienācu, man bija mašīna, un arī nauda, par kuru es nopirku to. (Kruta sajūta bija) Tagad ir otrāda situācija.

 

Kautkas jādara ir lietas labā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...