• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Jimmy Willmer


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Jackson Black

2. Administrātora niks spēlē : Jimmy Wilmer
3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
http://www.bildites.lv/images/uayx6cxevzvws06gdu1n.png

4. Apraksts par situāciju : Tātad te jau jāparunā, ceram ka vēl netikšu nobanots par MultiACC. Jau sen, pirms kāda gada man nozaga pašreizējo acc, es uztaisīju jaunu ar niku Jackson Black. Nākamajā dienā šo accountu dabūju atpakaļ, un Jackson pametu!

Tagad parādijās viens čoms kurš vēlas pievienoties SAMP.LV, lai nav jādomā niks u.t.t. atcerējos par šo, ar UCP dabūju atpakaļ paroli. Manuprāt atdodot šo acc nekādus noteikumus nepārkāpju, jo tikai viens skills tur ir, un pa vidu bija arī gandrīz pilnais statu restarts, tā kā tur vispār nekas nav nopirkts.

Domāju nomainīšu paroli un iešu off, kamēr ieeju /main kaut kāds čalis sāk mani klapēt bezjēgā. Es jau pa /b rakstīju ka CS, ieliku reportā, bet neviens neko. Palika jau pamaz HP un sāku sist pretī, kādas 4x iesitu un Jimmy ieliek cietumā. Tagad ZB, negribas ar kkādu citu accountu sēdēt serverī lai tiktu ārā no jail.

Piekrītu, ka bija neliels CS, bet DM tas NOTEIKTI nebija. Ko man bija darīt ja neviens nelikās ne zinis? Ļaut lai tas čalis mani brutāli atvāc? Vēlos unjail, vai vismaz samazināt laiku, jo tas nav normāli. +Es viņu nemaz nenositu, tikai līdz pus HP novilku!
Tiem kas nesaprot: DM - nogalināt cilvēku bez laba RP iemesla. CS - loģiskā domāšana.
 
Vēl arī neviens neatsaucās uz manu reportu kurā stāstīju par šo situāciju!
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...