• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Visa administrācija.


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Nav svarīgi.

2. Administrātora niks spēlē : Visa administrācija,kura izskata sūdzības.
3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
http://www.bildites.lv/images/ed28w9sz3wjqf9xp2ii0.pnghttp://www.bildites.lv/images/wmb9qqlrqrxkbi5ueeyg.pnghttp://www.bildites.lv/images/ceeln504h6nfn4x6p4yt.png
4. Apraksts par situāciju : Pilnīgi un noteikti neizksata gandriz nevienu sūdzību.Šorīt notika brīnums un tika izskatītas pēdējas sūdzības,bet ko darīt tiem,kuri uzrakstija iepriekš?Sanāk ka iepriekšējie hakeri paliks nesodīti?Tas ir kaut kāds murgs.Kādreiz visas sūdzības izskatija,tagad izskata tikai savējo jeb administrācijas draugu sūdzības un tas ir viss.Notiek tā,ja tu uzraksti sūdzību tev ir 50% iespēja,ka viņu izskatīs.Es tiešām ceru,ka administrācija kādreiz izskatīs šīs ļoti vecās sūdzības un sodīs pārkāpējus.

   Ceru,ka administrācija sāks beidzot pildīt savus pienākumus.//Ja ievietoju nepareizajā sadaļā pārvietojat//.

Link to comment
Share on other sites

Viniem ir pie vienas vietas, vini nekad neizskatis sudzibas, ka tik mazak darba. Un pasmejas par tiem kam nav tas admin pieejas, un laimigi dara kaut ko citu, tapat ne par ko iemet jaila, mans draugs notriec cilveku, kurs izskreja prieksa, vinu iemet jaila pa CP bet CP nozime, ka nobrauc lidz navei, ble jebal ta logika vai ari, skrienu pie rolleriem, a tur admins ar savu elegy stav, es ka kapju uz rollera, charakters  nozog vina masinu, es rakstu aj sorry ne tas, vinam *** uz 30 min iepis jaila, rakstu report, tas ignore, vienmer, ka vini saprot, ka adminiem nav taisniba vini ignore reportus citreiz jau ari bano, taka visu esmu pateicis...

Edited by KRUZSCRIPT
Sūdzību topiku postošana Sūdzibu topikos drīkst piedalīties tikai sūdzības autors, servera administrācija un apsūdzētais. Pārējie, kas postos, saņem +10 warn.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Pareizi jau Windens pateica. Cik aktīvs esmu bijis, vienmēr esmu izskatījis sūdzības, bet šomēnes ar aktivitāti ir kā ir. Kā jau Winds pieminēja, uz lapiņas piedrukā pārkāpējus un kā uz bēdu viņu nav iekšā tajā brīdī, tad par vecajiem pārkāpējiem tiek aizmirst un lapiņa izrauta / izmesta :lol:

Dažreiz sūdzības tiek veidotas nepadomājot, uztaisot vairākus topikus, kur katrs mixo, tapēc šādām 'vieglām' sūdzībām neredzu pamatu izskatīt.

Un ja arī izskata visu foruma lapu, tad iespēja, kad visi pierakstītie tiks sodīti ir maza

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Es to nedomāju kā uzbraucienu vai arī necentos aizskart,bet parasti daži no administrācijas pat necenšas izskatīt sūdzības,vai pat iemest aci kas un kā.Bet tad kad viņu draugi tiek savā veidā aizskarti serverī,nosisti vai kā savādāk un ieliek sūdzību,tad tās tiek izskatītas un pārkāpēji sodīti,kā arī par nick_martinez,katru rītu viņš kā "pusijs" ar hakiem spēlē,un daudzi ir likuši sūdzības,bet neviens nav izskatijis.

  Vienkarši cenšaties izskatīt tās sūdzības un censties nobanot pārkāpējus.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...