• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

ReinisHARD.

Lietotājs+
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

About ReinisHARD.

  • Birthday 03/21/2012

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Kova smird
  • InGame
    Smirdulis_Kova

Contact Methods

  • Discord
    Tava mamma,

ReinisHARD.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Un kāds ir ic iemesls dm? 1.Kā tu varēji zināt,ka tas esmu es. 2.Ic iemesls nav "caur rāciju sadirsos" 3.Caur rāciju tu nevari zināt manu vārdu. 4.Nejauc ooc ar ic. 5.Kadēļ tu vispār centies kaut ko dirst un mani apmelot dēļ laga? 6.Admini tāpat šo sūdzību neizskatīs paļubom.
  2. Hmm,Tie ping skrīni ir ņemti citā laikā,man tā neizskatās.Iespējams tev lagoja.+Tev dm. Pss. Vai ir vispār tāds "boost" haks ? Autisms. Es varu pateikt,ka es sekundē 10 kravas aizvedu.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Reinis_Kolja 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :1.Clow_Smith (LoggOff kad bija cuffed un policijas mašīnā) ; 2. Richardo_Sawyer (Oc insult) ; 3. Raimonds_Kazaks (Oc insult) ; 4.Max_Malvel 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dažādi. Par tiem logoff,ir redzams,ka esmu iesēdinājis mašīnā,bet viņi pēkšņi tur vairs nav. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : 1. http://prnt.sc/cc64d1 ; 2. http://prnt.sc/cc660y ; 3.http://prnt.sc/cc66ud ; 4. http://prnt.sc/cc67gx (Screenshots vai Video)
  4. es,nemaku,komatus,likt,jo,man,pirmaj,klas,nemac,likt,komac, xaxaaxaxaaaax Ja mani ieliks jailā,tad ielikšu video yt,un tu saņemsi banu "Rpavoid+Logoff." Pss.Nu loģiski,ka komatus nemāki likt - https://www.draugiem.lv/user/4346253/gallery/?pid=394557897
  5. Hmm,tu neesi gudrs,tu beigās izlogojies off. Un sanāca rp avoid+logoff. Praktiski no visām tām nosauktajām lietam "mg untt." Redzu tikai lowrp iespējams,jo man ir bindi un es netīšām uzspiedu cuff pirmo.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Reinis_Kolja , Dan_Rowell (Viņam forums neiet) 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Mascherano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es palīdzēju draugam izmukt no policijas un mani arestēja bez jebkā par līdzdalību uz 2h iekš 51 cietuma. Vienīgais kad esmu sēdējis 2h jail ir tad kad bija Dm,cs,qs. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/cal0il (Screenshots vai Video) TC. Jau izsēdēju kamēr administrācija gudri domāja vai vispār paļubom nemaz neskatījās.
  7. Mums beigas nebija,mani izkikoja. Pēc tās reizes kad mani izkikoja es vairs nebiju on.
  8. Mani izkikoja par aizdomīgi čītu lietošanu + mafbizz mums tajā dienā nemaz nebija. Vienīgais admini to var pārbaudīt jo saglabājas tikai pēdējais chat logs.Un tas notika pirms 2 dienām.
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Reinis_Kolja 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom_Gold 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ārstējos slimnīcā atnāca čuvaks un nosita mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/c9bf44 ; http://prnt.sc/c9bf70 ; http://prnt.sc/c9bf8z
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Reinis Kolja 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Filip_Gonzales 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu ar mafijas mašīnu un sāka mest zvaigznes par atruma parsniegšanu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/c8x9jw . http://prnt.sc/c8x9mn
  11. Gribēt nav kaitīgi,tu neko neteici,ka gribi padoties. Ja vēlētos padoties tu jau to ātrāk būtu izdarijis.
  12. 1. Apraksts par problēmu : Nopirku unjail,bet netīšam bija palicis gta open,es to nepamaniju un uzspiedu unjail,bet unjail man nav.. 3. Pierādījumi par problēmu : http://prnt.sc/c60fi0 http://prnt.sc/c60kml
  13. Es viņu nenotriecu,vismaz man nerādijas,ka notriecu.
×
×
  • Create New...