• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[SŪDZĪBA]dAUMANTS cheastwoods


Recommended Posts

1.

Tavs niks spēlē :Jeff_Melony

2. Administrātora niks spēlē :Daumants Cheastwoods

3. Pierādījumi par pārkāpumu :Video redzams HACK.https://www.youtube.com/watch?v=_I6mOstUiSg  DM  https://www.youtube.com/watch?v=Uj-ytw-qJv8   demeris par adminu?   http://prntscr.com/czp7nk rekur redzams kā čalis bezsarkarā nobano uz vienu dienu un neraksta pierādijumus  http://prntscr.com/czp7qt  rekur ss parādīts varēja ielikt bet paslinkoja.https://failiem.lv/u...04-843.mp4;play   - rekur redzmas kā viņš man neparko ielika banu jo uzrakstiju viņam pirms tam vajadzēja erpot un bans.http://www.bildites.lv/images/87f61r8iz1dblg4721cy.png rekur ir atzīšanās ka viņš nopārdeva savu ACC.rekur ss kā viņš aplaupa cilvēkus Alahambrā.

http://prntscr.com/cze2vf

 

4. Apraksts par situāciju :Video viss ir redzams.Es atzīstos ka tie ir veci video,bet viņš nav mainijies riebj man ieliek banu pēc tam pierādijumus neliek,bērns vēlās paspēlēties viņam morālais stāvoklis ir traucēts bezsakarā visus demo un kāda jēga tad no administratoriem ja paši demo.

P.S-Bērnam iedeva paspēlēties ar /ban komandu.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Paskaties uz video datumu 28/12/2015

PS. Moderātori, paldies par WP, es jūs arī mīlu :* 

 

 

Es datumu neņemu vēra bet tas ir vienkārši fakti kāds viņš Ir...........Ir pārāk daudz faktu ka viņam ir morāli traucējumi atrodas bērna demošanas līmeni.100% gaidīs kāmēr man būs unbanots profils no servera un priecājās,(Jesicka aizvērs topiku kā tas jau bija jau saņēmi unban).(http://prntscr.com/czplto).Būsim tīri, reāli viņš nav pelnijis administratora pienākumus.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...