• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ekskluzīvists

Lietotājs
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About Ekskluzīvists

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Mammas puika

Contact Methods

  • Discord
    SYKA BĻAD

Ekskluzīvists's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-23

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) Koģiks Wolfie. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Anny_GONZALES 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mixing. 4. Kā vainas dēļ tas notika :mIX. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prntscr.com/d8dbqz http://prntscr.com/d8dc2d http://prntscr.com/d8dcbz http://prntscr.com/d8dckc http://prntscr.com/d8dcyj (Screenshots vai Video)
  2. 1.Tavs niks spēlē :Cody Wolfie 2. Administrātora niks spēlē :Jim Cortez 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Karoč sekoju čalim ietriecos RP bija čalis jail un 110minūtēm.Nepaties jails. 4. Apraksts par situāciju :http://prntscr.com/d6e1h7 uzrkastiju /report čalis sāka dirst virsū par kaut kādiem sūdiem.
  3. Prizma noziedzinieks.Katra bēgšana no policijas ir sodāma manu zēn.
  4. RP bija MG nebija MassCs tev bija(Bēgšana no OMEGAS).Noslēpts RP,bija augšā,noslēpts.(Pēc payday).Man patīk tavs NONRP driving.
  5. Lowaks nau domāts apvainojoš vārds ss ir izgriezts jo ar savu surfu mani gandrīz nogalijnāji sēžot jailā.Lowaks bija domāts nemāki spēlēt bez hackiem.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Melony 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Video tiks redzams. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Reklamēšana+Hack.Maziņaizs harrijs poters 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa pohuxisma. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/ncjsxs8t#/view/bandicam+2016-08-24+20-42-27-611.mp4;play (Screenshots vai Video)
  7. 3.Vārds uzvārds serverī:Jeff_Melony 2.Apraksts par problēmu :Nesaņemu unban no servera. 3. Pierādījumi par problēmu :http://prntscr.com/d0i0m3
  8. Es datumu neņemu vēra bet tas ir vienkārši fakti kāds viņš Ir...........Ir pārāk daudz faktu ka viņam ir morāli traucējumi atrodas bērna demošanas līmeni.100% gaidīs kāmēr man būs unbanots profils no servera un priecājās,(Jesicka aizvērs topiku kā tas jau bija jau saņēmi unban).(http://prntscr.com/czplto).Būsim tīri, reāli viņš nav pelnijis administratora pienākumus.
  9. 1. Tavs niks spēlē :Jeff_Melony 2. Administrātora niks spēlē :Daumants Cheastwoods 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Video redzams HACK.https://www.youtube.com/watch?v=_I6mOstUiSg DM https://www.youtube.com/watch?v=Uj-ytw-qJv8 demeris par adminu? http://prntscr.com/czp7nk rekur redzams kā čalis bezsarkarā nobano uz vienu dienu un neraksta pierādijumus http://prntscr.com/czp7qt rekur ss parādīts varēja ielikt bet paslinkoja.https://failiem.lv/u...04-843.mp4;play - rekur redzmas kā viņš man neparko ielika banu jo uzrakstiju viņam pirms tam vajadzēja erpot un bans.http://www.bildites.lv/images/87f61r8iz1dblg4721cy.png rekur ir atzīšanās ka viņš nopārdeva savu ACC.rekur ss kā viņš aplaupa cilvēkus Alahambrā. http://prntscr.com/cze2vf 4. Apraksts par situāciju :Video viss ir redzams.Es atzīstos ka tie ir veci video,bet viņš nav mainijies riebj man ieliek banu pēc tam pierādijumus neliek,bērns vēlās paspēlēties viņam morālais stāvoklis ir traucēts bezsakarā visus demo un kāda jēga tad no administratoriem ja paši demo. P.S-Bērnam iedeva paspēlēties ar /ban komandu.
  10. 1. Tavs niks spēlē :Jeff Melony 2. Administrātora niks spēlē :Jim Cortezs 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Nav. 4. Apraksts par situāciju :Bija vienā mašīna motoroleris otrā Jim Cortezs uzpiežu f tā sabugojos ka viņam NJ uztaisu RL tas būtu stūlbi gopīt mašīnu adminam +Tā mašīna bija mentu.
×
×
  • Create New...