• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Einars.

Lietotājs
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Einars.

Einars.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Nav wh, nebija pa tālu tev tas niks ,kad viņš tev šava wheri ,tur ir totals wh.
  2. Pēc Roberta rakstīta izstās ka viņš ari ir cietis ,viņs nav pie mums SM
  3. Tu tak teici ka tur bija rp ,davaj iedod ss,ja jau tu tāpat darīsi tad jau viss serveris cietis .
  4. Tikko izdomāji šitās pasakas ,occ insult ari bija ar rp komandam :DDDD
  5. Atļaušos šeit iepostot jo arī es esmu no SM , Tātad man arī tas pats bija , viņš ņem hunter un spridzina mūs , un vel occ insult ,ielikšu edit .
  6. Tu aprobežots daun** esi ? Tie bija mani enemy ,enemy man jašauj ,bija arī rp komandas , un arī viņi pirmie uzbruka .
  7. Ken dirsa , bet neau es ,Jack neraudi par acc off vel ?
  8. Man savus enemy nešaut gribi teikt , kad viņi šauj tad adminstratoru nekad nav. EDIT : Lūdzu runāt nevis par dmiem ,bet par adminstratoru.
  9. 1. Tavs niks iekš servera ; Rish Diaz 2. Adminstratora niks iekš servera ; Andrew_Klepto 3. Pierādijumi ; Nevaig . 4. Apraksts par situāciju ; Tātad es Rish_Diaz ,velētos nosudzēt vienu no adminstratoriem . Tātad runa iet par adminstrātoru Andrew_Klepto ,man ir aizdomas ka Jack_Taylor'am , ir piekļuve pie Andrew profila ,vai arī tas ir tas pats viņš , jo vakar es pamaniju savādu lietu , vakar kad mes bijām fabrika , aiz logiem runaja andrew ,un lexie un vel edijs , jon . Tad mēs ta no stūra paklausijāmies ,un izskanēja - Eu jack . Es domāju varbūt kāds arī ir panajis šo lietu ,un es domāju ka šim jaunietim par došanu citiem paroli ,vai multi acc ,jaņem adminstratora tiesības nost. Vakar arī pamaniju ap kādiem 5;00 , kad Andrew izgāja uzreiz Jack_Taylor,pēctam atkal izgāja Jack_Taylor ,iegāja Andrew.šodien arī fabrikā šaudijāmies viss bija pēc rp ,bet pretinieki bija musu enemy , tapēc domāju ka varējam šaut viņus nost . Pēctam kad mēs viņus nošavām , iesēdināja jaila , tad es zvanu viņš izkiko , tad ienaku atkal zvanu , nobano 1 dienu , es domāju ka viņam vaidzēja pateikt - next bans ,bet tas no viņa mutes neizskanēja ,domāju šim jauneklim vispar vaaidzētu ņemt nost adminstrātora tiesības ,ir arī ss kā viņs mani teleportēja ,lai neradītu ka tieku unjailots,kad bija mana mafia .Cerams es saņemšu unbanu . Pēctam arī uzrakstīšu bana apelāciju .Lūdzu moderātoriem neslēgt ciet , lai varētu citi izteikt savas domas.
×
×
  • Create New...