• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Joe_Kumar

Lietotājs
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About Joe_Kumar

Joe_Kumar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Tur jau tā lieta, ka admini forumā uzraksta, ka viņam jails tik un tik sekundes, bet IG nemaz neuzlike to jail. Zinu daudzus šādus gadijumus. Tāpēc cilvēks arī nesaprot, ka labāk tā nedarīt, vienkārši viņš domā, ka mierīgi var, tāpat neieliks jailā.
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?: Joe_Kumar 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Blake_Snow 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Vienkārši no tāluma bez pārbaudes uzaicina mafijā, un pēc tam izmet, tā vairākas reizes. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://www.bildites.lv/images/3vpmd7eb34triog8a1.png
  3. Ķip no mana profila? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  4. šeit būs viss labāk redzams - http://failiem.lv/u/pqxdxdq Noteikumi pārkāpti - jāsaņem sods. Gandrīz neviens vairs Gedwilam netic, viņš tik tēlo, ka visu var, tāpēc baigi brīvi uzvedās. Taka vienalga man ko saka Gedwils.
  5. šajā serverī DB arī skaitās, ka esi mazliet heal norāvis. Japiebilst, ka šeit arī ir carDM! Domāju, ka Rich vajag līderi off, un admini, Richam ir multiacc ja kas.
  6. MELI, tevi no aizmugures nošāva. Beigās Kennedy paspēja tev iesist provilakses pēc, jo liela mute.
  7. Cik esmu redzējis, tikai Gedwil ir nonrperis(VISU LAIKU), pārējie vismaz kaut ko saprot. Kāda jēga no tāda administrātoru? Kad mēs kaut ko tādu izdaram uzreiz liek ban vai 3h ban. -_-
  8. Ahh, mēs neuzvedamies kā cilvēki? Mēs uzvedamies pilnīgi normāli. Atšķirībā no Tevis. Vai tad administrātoriem nav jārāda piemērs kā RPot? Neesi zadzis? Kāda iespēja? Atbildi par sevi? Tad atbildi par šo nonRP. Un tas skaitīsies RP?
  9. Atvainojos par vārdu, bet Tu esi ***. Par katru kill karā nē, tikai pirms tam parādīt ka paņem ieroci, un to sagatavo šaušanai. Un paši admini teica, lai paņem ss pirms kādu kill ar RP.
  10. Labi, viņam nav, bet uzvedās kā sikais. Pēc tavu gramatiku spriežot, un tavu rakstīto, var saprast, ka aprakstīji pats sevi.
  11. Hmm... Vairāki admini, tajā skiatā Tevi Gedwil, teicāt, ka pirms šaujat uztaisat ss ar RP. Aiziet parādi mums savu RP. Paļubom Gedwilam labi ja 12 gadi, ja jau šitā vēl dirš, nu ja, tad jau saprotu kāpēc posta šo serveri. Mazajam kaut kas nepatīk un aiziet, rāda savas "RP" prasmes. Domāju, ka administrātoriem tieši jārāda piemērs kas ir RP, bet nē, nonRPeris. Tu jau kuro reizi tā dari, nav tikai ss.
  12. 1. Tavs niks serverī: Joe_Kumar 2. Admina niks serverī: Gedwil_Quattros 3. Apraksts par situāciju. Ar Hunter vairākas reizes lidoja pa mūsu bāzi, un bombardēja. Taisa DM. Normāls administrātors? Tāds RP serveris pateicoties šādiem administrātoriem, kuri paši ir pilnīgi nonrperi. 4. Pierādījumi (Screenshots/Video):
  13. Tu redzēji, ka mani šauj. Labi, varbūt neredzēji nickus, bet vai bija tik grūti teleportēties uz fabriku un paskatīties? -_-
  14. Interesanti ir tas, ka Andrew neliek jailā arī pārējos par DM. Ja ieskatās tajā video kur Rich DM, var redzēt ka tam otram ir deagle un viņš viņu pārlādē, bet viņu neielika jailā. Pēc neilga laika es atbraucu, tur bija vairāki no mafijas, sāka viņi man šaut un es ar rolleri taisiju DB, bet mani jau tikai iesēdina, par pārējiem ***, ka viņi taisa DM. Tādi admini, ja vienu iesēdina, tad pārējos arī jāsēdina par dm. -_-
×
×
  • Create New...