• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Clark_Shepard

Lietotājs+
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

About Clark_Shepard

Clark_Shepard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Kāds jums visiem vel namedistance bljag? Moš kkas nolagoja , kam tas vispar vajadzigs.
  2. daniel kads skars ar name distance , tyler tur pat vien bija...
  3. NONRP temešana - tas ir cs jebkura gadijuma , ludzu nevarnot vnk mani taja pasa laika nošava +/-
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jamal_McCoy 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: QS + CS + DM , screena redzams tik dm + CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://www.bildites.lv/viewer.php?file=pycflbfusr24mjgf1hu.png vid nepaspeju delj vinja atrā qs un dm.
  5. Rp iemacaties pamuļķi , šis ir RP nevis FREE ROAM SERVERS!
  6. es pirmais saku šaut? ko tu te vari di*** vienkarši ganjau izlasiji ko tavs albanis uzrakstija un jaila iemeti!
  7. Fabrika neesam bijuši , ja navp ieradijumi neruna , garam gan mes nobraucam jo aizmirsam ka ir karš , bet ieksa fabrika neesam bijusi , un savusi ar pa nevienu neesam , tas albanis vnk apstajas celja mala un saka saut pa mani un pectam pa to šoveri , pectam es norpoju wepu un nonesu vinju , bet geds jau ir tads kāds vinš ir P.S Nopirksu unjail , bet sudziba par gedu paliek.
  8. Nu 3h , bet netaisos sedet 3h , dēļ tā ka viņa suns mani dmo , tad jau admini tagad var visus pa jailiem sasviest un pox?
  9. 1. Tavs niks serverī: Clark_Shepard 2. Admina niks serverī: Gedwil_Quattors 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): - te ir redzams gedwila pro mafijas DM http://www.bildites.lv/viewer.php?file=wev2qs582pqrfkqrwjic.png - jaila screens http://www.bildites.lv/viewer.php?file=r28nrblu17fknsly8k6.png - gedwila lamašanas VZ 4. Apraksts par situāciju : Da man uzmetas gedwila suns virsu , nonrp skillars un šava pa mani un dmoja visus , tad es vinju neitralizeju , un Baams Labakais admins serveri , jeb gedwil quattors man 4h banu , Gedwills laikam ir definiija terminam - adminu izmantošana sava labā , vel vinš lamajas pa VZ.
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Felix_Kjelberg 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Da cik var šito kadru reportot un jaila mest , vislaik vinš Dmo , ieliekat tak banu lai atpušas un sturī kuli rausta. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Ta Nonrpera deļ 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Alpine_Stars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS , satiku vinju un šis man ar beisbolku iepisa , ieerpoju ka vinjam pa žokli iepisu un šis mani sak klapet bez RP 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: udiga kvalitate bet var visu saprast.
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Erlando_Lee 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DB + CS + DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Eddie_Quattros 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS+DM , gribeju normaļna rpot a čalis mani saka skaldit. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  14. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Linards_Kapurkede 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Dmoja spawna , cs 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  15. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Linards_Pizdauskis un Linards_Oktobrens 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM + DBB 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
×
×
  • Create New...