• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Clark_Shepard

Lietotājs+
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Clark_Shepard

  1. Kāds jums visiem vel namedistance bljag? Moš kkas nolagoja , kam tas vispar vajadzigs.
  2. daniel kads skars ar name distance , tyler tur pat vien bija...
  3. NONRP temešana - tas ir cs jebkura gadijuma , ludzu nevarnot vnk mani taja pasa laika nošava +/-
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jamal_McCoy 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: QS + CS + DM , screena redzams tik dm + CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://www.bildites.lv/viewer.php?file=pycflbfusr24mjgf1hu.png vid nepaspeju delj vinja atrā qs un dm.
  5. Rp iemacaties pamuļķi , šis ir RP nevis FREE ROAM SERVERS!
  6. es pirmais saku šaut? ko tu te vari di*** vienkarši ganjau izlasiji ko tavs albanis uzrakstija un jaila iemeti!
  7. Fabrika neesam bijuši , ja navp ieradijumi neruna , garam gan mes nobraucam jo aizmirsam ka ir karš , bet ieksa fabrika neesam bijusi , un savusi ar pa nevienu neesam , tas albanis vnk apstajas celja mala un saka saut pa mani un pectam pa to šoveri , pectam es norpoju wepu un nonesu vinju , bet geds jau ir tads kāds vinš ir P.S Nopirksu unjail , bet sudziba par gedu paliek.
  8. Nu 3h , bet netaisos sedet 3h , dēļ tā ka viņa suns mani dmo , tad jau admini tagad var visus pa jailiem sasviest un pox?
  9. 1. Tavs niks serverī: Clark_Shepard 2. Admina niks serverī: Gedwil_Quattors 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): - te ir redzams gedwila pro mafijas DM http://www.bildites.lv/viewer.php?file=wev2qs582pqrfkqrwjic.png - jaila screens http://www.bildites.lv/viewer.php?file=r28nrblu17fknsly8k6.png - gedwila lamašanas VZ 4. Apraksts par situāciju : Da man uzmetas gedwila suns virsu , nonrp skillars un šava pa mani un dmoja visus , tad es vinju neitralizeju , un Baams Labakais admins serveri , jeb gedwil quattors man 4h banu , Gedwills laikam ir definiija terminam - adminu izmantošana sava labā , vel vinš lamajas pa VZ.
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Felix_Kjelberg 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Da cik var šito kadru reportot un jaila mest , vislaik vinš Dmo , ieliekat tak banu lai atpušas un sturī kuli rausta. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Ta Nonrpera deļ 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Alpine_Stars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS , satiku vinju un šis man ar beisbolku iepisa , ieerpoju ka vinjam pa žokli iepisu un šis mani sak klapet bez RP 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: udiga kvalitate bet var visu saprast.
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Erlando_Lee 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DB + CS + DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Eddie_Quattros 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS+DM , gribeju normaļna rpot a čalis mani saka skaldit. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  14. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Linards_Kapurkede 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Dmoja spawna , cs 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  15. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Linards_Pizdauskis un Linards_Oktobrens 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM + DBB 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  16. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Funk_Stiflers 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Stavošs DB 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video :
  17. 1. Tavs niks iekš serverī?: clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: John_Gold , Vladimirs_Mason , Jack_Minkay un Edgars_Zalais 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: TK , nesaprotu ko pie velna vinji darija , jack minkay nonrp arstešana. Jacka nonrp arstešanu , jeb cs , vareja noverot tikai sakuma , ka tikko atbraucu uz izsaukumu, pectam saka rpot 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  18. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Janis_Mazska 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Prosto DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  19. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jack_Carlos 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Stavošs DB @ TERRA. 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  20. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Thomas Eazzy 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS . nonrp temeju. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  21. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: James_Leeds 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa . čalim melnie uznaca. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  22. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Niks_Steez un Denis_Steez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Trauce teru 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  23. 1. Tavs niks iekš serverī?: Clark_Shepard 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Valts_Krumins 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DBB 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  24. 1. Tavs niks serverī: Clark_Shepard 2. Admina niks serverī: Gedwil_Quattros 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.youtube.com/watch?v=7JuLee7I6NE&feature=youtu.be 4. Apraksts par situāciju. Es šo ar rp nošavu un saka dirs caur rp pa manu bandu es uzdirsu pa viņa mafiju caur rp un šis atkal savas admina tiesibas izmanto sava laba + PG no gedwila puses vinš bija miris bet caur rp dirsa pa manu bandu.
  25. es šodien on arī biju taja serveri un bobs bija rifas , sudziba nav patiesa!
×
×
  • Create New...