• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Matthew

Lietotājs
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About Matthew

Matthew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Piekritu tev Lukij,mani blj* deivids par db stavošu uz 10k sec iebaza? Tas ir normali ja?
  2. La Cosa Nostra Strada! :D

    1. Show previous comments  2 more
    2. JurisMAD

      JurisMAD

      LCN'ā neviens nejēdz rp

    3. Tom Capone

      Tom Capone

      Marek ! Es arī iesaistijos! :D

    4. Tom Capone

      Tom Capone

      Marek ! Es arī iesaistijos! :D

  3. La Cosa Nostra In LCN

  4. 1. Tavs niks serverī: Matthew_Frank 2. Admina niks serverī: Deivid_Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Kara laika, mes braucam un sataisijam Atro DB, mašina bija saluzis motors karoč uz 39% Noglukoja man Enter Poga nu ko nevareju neko izdarit ,bija jašauj, + Visiem LM ir HP HACK, Tapec admini neaizstavjat latviešu mafiju.!!! Iebaž mus Jaila par katru sikumu, LM nemaz neliek pizgets prost kautkads.
  5. Pardodu Licenses,Ja blje LM lideris vai Travis kara laika izmantos piriveles,iesutisu audzikam 50ls un nonemsu acc

    1. Jon_Quintana

      Jon_Quintana

      Gribu redzēt šo. :D

  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Matthew_Frank 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Tony_Taison 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Saku pardot licenses dome,atnak viens čuvaks un prasa cik maksa ieroču license es saku 30 tukstoši euro, čalis aiziet, ierauga mafiozo, sagatavoju aizsardzibai deagle, čalis atnak un novac. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks serverī: Matthew_Pelmenis 2. Admina niks serverī: Travis_Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. čalis samazina musu skaitu daudzus iebaž jaila, dažus pat ban, skaties Travi ka tik tevi neatsparda kads krievs.Ta jusu blja uzvediba ari nav normala, Vispar jums blja nedrikst tuset nelegajajas organizacijas, tinaties vispar prom no turienes.! Liecinieki, VISI RM!
  8. Bļja tie ***s deli Latvieši sukas travis un ta stulba lexxie savas privelegijas izmanto lai vinnetu *** jobana, agrak uzskatiju vinja ir normala tagad kkada pridurak. LM IN DA MY PAKALA

    1. Show previous comments  14 more
    2. Ziediņš

      Ziediņš

      Tagad admini izdomā noteikumus, kas ir par labu viņu organizācijai, jo viņi savējos NESPECO!

    3. Rossols

      Rossols

      Nez, bet kautkā pēc 16:00 tu esi ar pelēku clistu ;c

    4. Rossols

      Rossols

      Ilgāk visu šito huiņu turpināsiet, pēctam sūdīgāk būs ;] , agrāk, vai vēlāk viss nāks gaismā...

  9. Rish? ļoti labi var ari liecinat kristaps_gonzalez, takš to ielidosi tu cietuma Ari ļoti labi esi padmojis.
  10. SAMP.LV Sūdzību Paraugs Par noteikumu neievērošanu, tu vari tikt sodīts. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?: Matthew_Pelmenis 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Rish_Dundee 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Atbraucu uz staciju, nopirku lic, runaju ar instruktoru, redzu ierauj man lodi, ieraugu LM Rish_Dundee novac, nomiru sak dauzit mani ar kajam. Liecinieks Kristaps_Gonzalez 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vinja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Virsraksta paraugs [iemesls]-Pārkāpēja niks : piemēram [DM]-Deivid_Moore ​Sūdzību rakstīšanas un komentēšanas noteikumi. Sūdzības topikā raksta tikai sūdzības autors, pārkāpējs un foruma & servera administrācija, pretēji var sekot pāris % jūsu kontā. Sūdzība ir jāraksta pēc augstāk norādītā parauga un jāievēro visi šeit atrodamie foruma noteikumi. Pretēji topiks tiks automatiski aizslēgts. Topika virsrakstam jābūt pēc šāda parauga; [sūdzība] Pārkāpēja vārds, pretēji jūs varat tikt sodīts. Topika virsrakstam jābūt skaidri un gaiši saprotamam, jāttiecas uz sūdzību un ir jāievēro foruma noteikumi.
  11. Nee par to lietu nav runas ne vina nrsarunaja ar am ieprielšejo lideri AM nokrita tapec ka uz kadu laiku nobankrotejmies tautu dabujam 44 wepus 25 k rudas 7k nark taču ja vins/trans nepirka tad huj vina ir lideri ((rakstu caur terlefonu kas ar pc))
  12. Nu bļe pelmenis nopirka lideri bet ta ku** sarunaja kipj ka vina busot lidere
  13. SAMP.LV Sūdzību Paraugs Par noteikumu neievērošanu, tu vari tikt sodīts. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?: Matthew_Pelmenis 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Elisa_Snow 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Es ta sapratu, visi lika anti uz vinas american lideri, ja? vina sarunaja ka busot lideris. Nu vot vina tagad esot lideris. Veletos lai mans bracka ir lideris un esmu ari vina paligs 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņās un ta ar kuru vina sarunaja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  14. Da labi? Mes nevis iepisam, gaidijam licensi lai var nopirkt. Tapec daudz dir** nevaig.
  15. 1. Tavs niks serverī: Matthew_Pelmenis 2. Admina niks serverī: Mike_Dundee 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): Ir daži screeni, bet ne par to cietumu 4. Apraksts par situāciju. Jā saprotu. Tu esi Latvian Mafia, taču domaju DM Točna nebija.Saprotu, uzbrukam ta bija aizsardziba. 1.Jus nevarat dm'ot tas ir jusu bizness. Bet mes tak varam. Paldies. Ja tu kļudijies,pamazini ludzu laiku kautvai lidz 3k sekundem.
×
×
  • Create New...