• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

NVE

Lietotājs
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About NVE

  • Birthday 01/24/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Johans_Sorento

Contact Methods

  • Discord
    šitas ir,bet nedošu.

NVE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. No majas es nolecu iepriekš lai tiktu mafijas hooda , pec tam atbraucu uz majam un gribeju iet ara no servera un tu staveji hooda un nošavi! tad tikai izteiks OOC INSULT! tagad droši vari suspendot profilu!
  2. Man Ir galigi *** netaisīšu pēc nekāda parauga!!! Stāst ir par vienu cirvi vārda hariss! Mani izlaiž no jaila par DM,viss ir zbis braucu uz savam majam kuras ir gsg hooda, iebraucu hooda un vien gsg gejs vārda haris vilderis uzkāpis uz mašinas No dmo mani, bez rp un citam dzelam, Man galiga zajebal pierakstu /b SS ***, Un dabuju jailu uz 3h, a tas pediņš hariss skraida tālak laimīgs ar piedirstam biksem pa los santos un jailo visus sevi protams ka nejailo jo viņš tak admins, šaja serveri ir tikai 2vi normali admini Travis Moore- vienīgais cilvēks kas kautko dara Lexie Moore- Patiesi jailo un bano Bet pārejie nezkāds lohu bars, aizeju uz visiem laikiem nošitas huiņas... Adminu attieksme šeit ir nožēlojama!
  3. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?: Johans Sorento 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Max Steez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?: Johans Sorento 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Deivid Masaome 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OCC INsult 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. tas Jamals vispar dmeris, man saluza mašina pie gsg hood Jamals pieskrien un nošauj mani, ss neizdevas uzņemt...
  6. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?: Johans Sorento 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Harvey Marshall 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Cardm, un CS-Jo kurš normals armijnieks sāks šaut caur logu uz cilvēka auto, bez iemesla 4. Kā vainas dēļ tas notika? Tā Leprikona. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?: Johans Sorento 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Deny Weber, Felix Scott 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS,NONRP. Pa valsts zinam pazino ka karantina beigusies, var braukt uz LV es braucu,uz cela LV redzu cilveku puli piestaju,pienak 2 stulbi menti sak saut, bez drosinataju nonemsanas, un vispar bez rp, pec tam viens noblaujas pazudi un abi turpina saut lidz man uzspragst auto. Kur tadi id*oti rodas? 4. Kā vainas dēļ tas notika?vinu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Johans Sorento 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mareks Diesell 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Redzams ka rokas ierocis CS, un daleji redzams ka mani nosauj DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Johans Sorento 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Gulbis Renars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS, Normals cilveks ta neblautu,laikam vins ir ge*s. Bet vienalga CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?: Johans Sorento 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Dave Diaz 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC INSULT 4. Kā vainas dēļ tas notika?vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?:Johans Sorento 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Juris Lapinieks 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM,CS,NONRP...CS- tādēļ ka ienāk mana māja un nošauj mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika?viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  12. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?:Johans Sorento 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Ryan Weeb 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  13. Pasauc mehu pie savas majas uztaisi fixcar viss ies. Man ari ta ir bijis. Ja uztaisisi stacija un brauksi uz majam tad nesanaks
×
×
  • Create New...